Szerintetek lehetek várandós? Mindenféle infót olvastam, de még a teszteléssel várni szeretnék! 3 napja késik. (A stressz is okozhatja)Konkrét tüneteim nincsenek.Puffadás meg hasonló görcsök mint a mensinél. Valakinek tapasztalat?
Varázsgömböm mond meg nékem, terhes lett-e a kérdező a héten?!
🤦♀️🤦♀️
Ha nem akarsz tesztelni, akkor mi honnan a picskuból talaljuk ki, hogy vajon terhes vagy-e?!
Uramisten ez a kérdés. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Milyen választ vársz? Terhes vagy. Ja, nem vagy terhes. Komolyan nem értem. Agyad nincs, de gyerek az kell. Gáz vagy!
Tele vagy illedelmességgel és kedvességgel !!! Tesztet azért hagyom későbre mivel a menstruáció tüntei is lehetnek nem feltétlen a terhességé .
És egy újabb negatív tesztet nem szeretnék csinálni!
Tapasztalat?
Más tapasztalata alapján találod ki, hogy terhes lettél e? Komolyan nem értem ezeket a kérdéseket🤦♀️
Nem értelek. Az jobb, ha itt azt írják hogy terhes vagy, aztán a teszt meg negatív lesz? A tesztnek kell hinni.
Nem tudjuk beléd imádkozni a gyereket.
"És egy újabb negatív tesztet nem szeretnék csinálni!"
Akkor most arra vársz, hogy ejtsünk teherbe?
Nekem is késett már 3 napot, mikor feltűnt, hogy még nem jött meg. Tünetem nem volt. Másnap reggel pozitívat teszteltem.
Tessék, most okosabb lettél?
Nekem mondjuk nem kellett kiírnom erről kérdést. Felnőtt módjára elbattyogtam a drogériába egy tesztért. És hidd el, ellőttem párat előtte, mivel 11 hónapot vártunk a fiunkra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!