Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Átver az LH teszt? Valakinek...

Átver az LH teszt? Valakinek tapasztalata( Nem rég kezdtem el használni, 19 hónapja Próbálkozunk) ?

Figyelt kérdés

19 hónapja próbálkozunk a babávál.

Elmentem a Nőgyógyászhoz aki elküldött 3-21. Napi vérvételre szerencsére jók lettek az eredményeim.

A továbbiakban kérte, hogy reggel mérjem az ébredési hőmet 3 hónapon keresztül majd vigyem vissza az eredményeimet.

Közben elkezdtem a Premens tablettát a Femibion 0 és az E-vitaminit szedni.

Aminek nem tudom, hogy e miatt de 26 napra megjött.

A ciklusaim 30-35 naposak szoktak lenni.

Elkezdtem LH tesztet használni Novemberben a ciklus 17 napjától, amin nem volt pozitív tesztem sajnos.

Ma újra elkezdtem tesztelni a ciklus 8 napján ez szerintetek pozitív vagy átver az LH teszt?

Múlt hónapban mindig délután 5-6 óra körül teszteltem ma 11 óra körül lett ez az eredményem.

Küldök a képet a Novemberi LH teszteimról az utolsó Decemberi a mai tesztem.

[link]

Szerintetek mért erősebb már most a ciklus 8. Napján az LH tesztem?

Nem számitottam erre. Valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Minden választ előre is köszönök! :)

25/N

2021. dec. 8. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Valószínű h pár napon belül ovu lesz. Folytasd tovább a tesztelést.ha 26 napos lesz ez a ciklusod is akkor kb a 12 nap pozitív az lh.
2021. dec. 8. 12:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi már pozitív folytasd és a hőt is és meglatod h megvolt az ovu
2021. dec. 8. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül a kérdéshez tartozik, de pajzsmirigyedet nézte? Vércukorprofilt készített, thrombophilia panel? Ha ennyi ideje nem jön össze a baba, akkor azért egy bővebb kivizsgálás is jó lenne.
2021. dec. 8. 12:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyenlőre csaj TSH LH FSH Prolaktin ösztradiol Progeszteron szintet néztünk.
2021. dec. 8. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha ez mai teszt, akkor ma és holnap hajrá az összebújással, mert ebből jó eséllyel lehet baba :D lehet eddig azért nem jött össze, mert neked ilyen hamar van peteérés, és te a 14-18.nap körülre koncentráltál.
2021. dec. 8. 15:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet neked hosszabb a luteálisod, ugye nem mindenkinek 14 nap, lehet az 16 illetve 12 nap is. Ez is egy rövidebb ciklus. Premens miatt rövidülhetett a ciklusod. Szóval ma és holnap legyetek együtt, hogy megadjátok a legnagyobb esélyt. Hátha, most sikerül :) Drukkolok!
2021. dec. 8. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Novemberben már későn kezdted a 26 napos ciklushoz a tesztelést, mert ugye a 17.napon kezdted, biztosan azért nem volt pozitív. Mondjuk most is elég korai volt az ovud, jó hogy előbb kezdted de ez tényleg nagyon szép pozitív 😊
2021. dec. 10. 06:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Mizu kérdező?? :)
2022. jan. 1. 19:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!