Gabriel tesztem időn túl pozitív lett. Tapasztalatok ezzel a teszttel kapcsolatban?
41 éves vagyok, két 12 éves gyermek anyukája.. Bocsánat, de nagyon régen nem jártam ezen az oldalon. Régen lehetett ide képet feltölteni.
10 éve vagyunk együtt a második párommal, kb. öt éve lombikoztunk, de már lemondtam a babáról, pár éve már eszembe sem jut..
De védekezés nélkül vagyunk együtt, és most kell megjonnie, fáj a méhem pár napja, ezért csináltam tesztet. Köszönöm szépen a válaszokat.
Nem tudom hogy sikerült - e a feltöltés..
Hogy őszinte legyek nagyon régóta nem ebben élünk, annak ellenére hogy iszonyatosan nehéz volt elengedni a közös baba gondolatát.. :(
Anno a lombik alatt volt egy 9 hetes babánk, ami éppen karácsonykor ment el.. A páromnak nem lehet gyermeke. Az orvosok 10 év alatt 1%-ot jósoltak, mint lehetőség.
Igazság szerint mi már nem a babára voltunk berendezkedve...
De nyilván örülnénk.. :)
Ez pozitiv de ne eld bele magad
Barmi lehet ilyenkor meg ebbol de azert megy a drukk😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!