Gabriel tesztem időn túl pozitív lett. Tapasztalatok ezzel a teszttel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
41 éves vagyok, két 12 éves gyermek anyukája.. Bocsánat, de nagyon régen nem jártam ezen az oldalon. Régen lehetett ide képet feltölteni.
10 éve vagyunk együtt a második párommal, kb. öt éve lombikoztunk, de már lemondtam a babáról, pár éve már eszembe sem jut..
De védekezés nélkül vagyunk együtt, és most kell megjonnie, fáj a méhem pár napja, ezért csináltam tesztet. Köszönöm szépen a válaszokat.
2021. dec. 17. 19:02
21/30 anonim válasza:
Hogy a fenebe??? Akkor hibas a teszt. Idon tuli akkor sem varazsolodik egy ilyen rozsaszin vonal oda. 1 predictor tesztet csinalnek meg a helyedbe. Valamelyik teszt tuti rossz de azert ez eleg fura. Mi 1 eve probalkozunk babaval nem kell mondanom hany tesztet lottem el feleselgesen ez ido alatt de soha nem volt ilyen tesztem!
22/30 anonim válasza:
itt a gyakorin azért néha van ilyen gabriel teszt
23/30 anonim válasza:
Komolyan??? Az nagyon gaz akkor! Nem tudtam! Gabrielt nem hasznaltam. Facelle, predictor early. Ezt a kettot. 21es voltam
24/30 A kérdező kommentje:
Most kell majd megjonnie, pont peteéréskor voltunk együtt kb 2 hete. Nagyjából 10 perc után volt ilyen a teszt.
Nem reménykedek, a ma reggeli teszt teljesen negatív. Holnap még ellövök egyet, de szerintem ez ennyi..
Köszönöm a válaszokat és a segítséget 🙂
2021. dec. 18. 16:07
25/30 anonim válasza:
Szóval akkor világos kedves okostojás miért nem kell nézegetni időn túl a tesztet?
26/30 anonim válasza:
Az egy pozitív teszt volt,hiába erőlködsz!Az hogy ez meg negatív...az egyik tutit rosz.
27/30 A kérdező kommentje:
Sajnos a mai is full negatív. Köszi mindenkinek.
2021. dec. 19. 08:46
28/30 anonim válasza:
Nem erőlködök, látod hogy negatív. Időn túl az eredmény érvénytelen. Pont ezért.
29/30 A kérdező kommentje:
Az utókornak írok, aki esetleg rákeres erre a kérdésre illetve a Gábriel tesztre. Két nappal ezelőtt ugyanez a teszt szintén ugyanilyen kétcsíkos lett, időn túl,kb 10 perc alatt. Szóval ez a márkájú teszt baba nélkül is pozitívat mutat egy idő után.
2021. dec. 23. 07:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!