Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4napja késik,csináltam egy...

Dana11 kérdése:

4napja késik,csináltam egy clearblue tesztet,igaz 10 p után mutatott csak pozit aztán csináltam egy facelle tesztet az negatív lett,sosem késett még ennyit a mensim,nem voltam még terhes szóval nemtudom,kb 5 napja megjon érzés,lehetek terhes ???

Figyelt kérdés

tegnap 06:43
 1/6 A kérdező kommentje:
Hozzátenném,hogy 17 nap telt el az ovu óta elv.
tegnap 06:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A clear blue időn túl mindig száradási csíkos. 4 nap után ha terhes vagy időn belül bármelyik teszt egyértelműen kimutatja. Vagy késett az ovud és akkor később lesz pozitív a teszt vagy szimplán csak most késik valami miatt.
tegnap 06:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy terhes. A cb teszt kékcsíkos mindig becsíkozódik nagoyn halványan. A facelle késésnél már brutál szép két csíkos kéne legyen, de már 3-4 nappal mensi előtt is egyértelmű csíkos szokott lenni.

17nappal vagy ovu után, vagy nem volt meg a tüszőrepedés, vagy később volt egy héttel legalább az ovud. (mivel követted?)

tegnap 07:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak alkalmazással
tegnap 07:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát még úgy is pici az esély, facelle 4 nappal hamarabb pozi lesz neked 4 napja késik, tehá az már 8 nap minimum ovu csúszás, de még több is....az ritka, hogy pont hosszú lesz egy ciklus közel 2 héttel és még a teherbe esés is sikerüljön.
tegnap 08:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi,hát még várok egy picit,hátha sikerül mégis :(
tegnap 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!