6hetes terhességnél elképzelhető hogy negatív a teszt és az UH-n nem látszik semmi? Elvileg nem félidőben foganhatott.
Az Uh óta eltelt 1 hét,akkor azt mondták hogy semmit nem látni,de azóta sem jött még meg.
5hetesen 16mm volt a nyálkahártya és 41mm a méhem.
6hetesen 15mm a nyhártya és 44mm a méhem.
Holnap új kontroll.
Történt már hasonló valakivel?
Sziasztok!
Teszteltem,negatív,szóval nincs most baba,de akkor meg hogyhogy nem jött meg már 07-19óta?
Beszéltem ma a védőnőnkkel és mondta,hogy van ilyen hogy felszívódik,várjak szept 19ig kb akkor kell a következő mensinek jönni,a nem jön akkor teszt...
Írjatok nyugodtan privit ha érdekel valakit.
Ma reggel megjött a mensim!
Jövőhéten doki,aztán új hónap új esély!
Ne csüggedj,előbb-utőbb sikerülni fog!!!!
Én remélem,hogy inkább előbb!!! :)
Sok sikert,szurkolok Neked!
Szia!
Mi is a jövő hónaptól tervezzük a kis tesót! Drukkolok, hogy Nektek is sikerüljön! :)
Addig is szedj Elevitet /én amint bebizonyosodik a terhesség, áttérek a bevált Femibionra. De erről azért beszélj a nődokiddal!
Sok-sok szerencsét Nektek :)
Kedves Utolsó!
Drukkolok,hogy sikerüljön a köv hónapban mind a kettőnknek.
Én a fiammal is a Gravida vitamint szedtem az elején,mert ebben jód is van.Később pedig a Femibiont,de mint kiderült abban sajnos nincs vas,vagy nem elég ami benne van.Dokim mondta,így a végén megint a Gravidát szedtem.
Majd írj,hogy mi történt,össze jött e a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!