Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6hetes terhességnél elképzelhe...

6hetes terhességnél elképzelhető hogy negatív a teszt és az UH-n nem látszik semmi? Elvileg nem félidőben foganhatott.

Figyelt kérdés

Az Uh óta eltelt 1 hét,akkor azt mondták hogy semmit nem látni,de azóta sem jött még meg.

5hetesen 16mm volt a nyálkahártya és 41mm a méhem.

6hetesen 15mm a nyhártya és 44mm a méhem.

Holnap új kontroll.

Történt már hasonló valakivel?

2010. szept. 5. 22:38
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Teszteltem,negatív,szóval nincs most baba,de akkor meg hogyhogy nem jött meg már 07-19óta?

Beszéltem ma a védőnőnkkel és mondta,hogy van ilyen hogy felszívódik,várjak szept 19ig kb akkor kell a következő mensinek jönni,a nem jön akkor teszt...

Írjatok nyugodtan privit ha érdekel valakit.

2010. szept. 7. 14:47
 32/36 A kérdező kommentje:

Ma reggel megjött a mensim!

Jövőhéten doki,aztán új hónap új esély!

2010. szept. 8. 21:34
 33/36 anonim ***** válasza:

Ne csüggedj,előbb-utőbb sikerülni fog!!!!

Én remélem,hogy inkább előbb!!! :)

Sok sikert,szurkolok Neked!

2010. szept. 9. 22:35
 34/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. szept. 9. 22:51
 35/36 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is a jövő hónaptól tervezzük a kis tesót! Drukkolok, hogy Nektek is sikerüljön! :)

Addig is szedj Elevitet /én amint bebizonyosodik a terhesség, áttérek a bevált Femibionra. De erről azért beszélj a nődokiddal!

Sok-sok szerencsét Nektek :)

2010. szept. 9. 23:09
 36/36 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Drukkolok,hogy sikerüljön a köv hónapban mind a kettőnknek.

Én a fiammal is a Gravida vitamint szedtem az elején,mert ebben jód is van.Később pedig a Femibiont,de mint kiderült abban sajnos nincs vas,vagy nem elég ami benne van.Dokim mondta,így a végén megint a Gravidát szedtem.

Majd írj,hogy mi történt,össze jött e a baba.

2010. szept. 10. 08:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!