6hetes terhességnél elképzelhető hogy negatív a teszt és az UH-n nem látszik semmi? Elvileg nem félidőben foganhatott.
Az Uh óta eltelt 1 hét,akkor azt mondták hogy semmit nem látni,de azóta sem jött még meg.
5hetesen 16mm volt a nyálkahártya és 41mm a méhem.
6hetesen 15mm a nyhártya és 44mm a méhem.
Holnap új kontroll.
Történt már hasonló valakivel?
Nálam is felritkulást látott a 2héttel ezelőtti UH-n a doki,
a múlthéten aki csinálta szonográfus,az szó szerint azt mondta:erre az izére ami kb 8mm mondta a kolléga hogy felritkulás?Én kizártnak tartom,mivel akkor már a petezsák látszódna.
De valahogy nem bízom ebben,mert akkor felhívtam a dokimat és azt mondta,hogy nyugi mert még 1hét mire látszik bármi is...csak akkor nem tudom miért kellett akkor kontroll.
Amúgy a háttérben éppen telefontált az aszisztens,hogy Uh szerelőt kell találni,mert elég zavaros a képe és meg kellene csinálni.
Ezek miatt agyalok...
Ma már remélem,hogy jó Uh gép lesz.
Mondjuk akkor egy körzetis kórházban voltam,de ma a klinikára megyek be.
Drukkoljatok!
Szia!
Naaaaaaa? :)
Napközben eszembe jutottál, bízom benne, hogy baba van a dologban :)
Mesélj!
Sziasztok!
Semmi uj hír,3ra meg volt beszélve hogy megyek,telot nem vette fel az orvosom,odamentem és közölték,hogy ügyeletes volt és már hazament.
Többen is voltunk ott akik Őt keresték...
Szóval most orvost keresek,de holnap tesztelek egyet,hátha okosabbak leszünk.
köszönöm a drukkokat;)
Jelentkezem még.
Kedves utolsó!
Írtam privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!