Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6hetes terhességnél elképzelhe...

6hetes terhességnél elképzelhető hogy negatív a teszt és az UH-n nem látszik semmi? Elvileg nem félidőben foganhatott.

Figyelt kérdés

Az Uh óta eltelt 1 hét,akkor azt mondták hogy semmit nem látni,de azóta sem jött még meg.

5hetesen 16mm volt a nyálkahártya és 41mm a méhem.

6hetesen 15mm a nyhártya és 44mm a méhem.

Holnap új kontroll.

Történt már hasonló valakivel?

2010. szept. 5. 22:38
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

LÁtod,sajna én is így vagyok,hogy passzolom.

Nem szedek fogi gátlót,mert jöhet a kistesó ha akar.

Holnap délután megyek dokihoz,már be vagyok sózva hogy mi van.

Az 5hetes uh-n láttak vmi felritkulást a méhemben és arra mondta azt a doki hogy kora terhesség lehet.De a 6.héten nem ő nézett hanem egy szonográfus és ő azt mondta,hogy nyoma sincs itt semminek és nem is érti mit láthattak.

Csak egy 20mm tüszőt látott a petefészkemben.

Arra meg hogy nőtt a méhem 3mmet annyit mondott h mindenki másképp mér.Mondjuk ez igaz is.

Holnap már remélem okosabbak leszünk.

2010. szept. 5. 23:08
 12/36 anonim ***** válasza:

"Nem szedek fogi gátlót,mert jöhet a kistesó ha akar"-szívemből szóltál :)

Holnap délelőtt nem leszek itthon, olyan estefelé érek fel netre. Megírod majd, hogy mi volt?

Remélem mégiscsak tesóka :)

Amúgy nekem is egy éves a kislányom, és már mi is szeretnénk tesót :)

Sok sikert és kitartást holnapra!

Szorítok Neked így ismeretlenül is! :)

Jó éjt!

2010. szept. 5. 23:17
 13/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,hogy írtál,feljövök ahogy tudok.

Jó éjszakát Nektek is!

2010. szept. 5. 23:26
 14/36 anonim ***** válasza:
Megy a drukk!
2010. szept. 5. 23:34
 15/36 anonim ***** válasza:

Én is 6 hetes voltam,amikor elmentem a dokihoz. Nekem akkor már tisztán látszódtak az ikreim!

De azért nagyon szorítok Neked és várom a fejleményeket!!!

2010. szept. 6. 00:55
 16/36 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen hogy kimaradt, azt hittem terhes vagyok,sőt ha megnyomtam a mellem tej is jött belőle, uh-on semmi, minden oké volt, terhes nem voltam! Elküldtek vérvételre, hormonális oka volt, kaptam rá gyógyszert, az rendbe rakott!
2010. szept. 6. 07:38
 17/36 eszo ***** válasza:

Hát nagyon drukkolok, de azért 6 hetesen már mindenképp látni kéne vmit..

Tesztet nem csináltál újat?

a nyh-a az tényleg jó vastag, de én a méhet kicsinyellem..legalábbis nekem menzi után 6 cm körül volt a múltkor..de ez biztos mindenkinél más.

majd írd meg mi volt!

2010. szept. 6. 08:07
 18/36 A kérdező kommentje:

Ma megyek a 6hete kimaradásos Uhra.

Tesztelni nem teszteltem,majd az UH-n megnézik...

Jövök este!

2010. szept. 6. 08:10
 19/36 A kérdező kommentje:

Bocsi,7hetes kimaradásos.

Amúgy ha nem félidőben volt a PÉ-m,akkor kb most lehet 5hetes kb. a számításaim szerint.

2010. szept. 6. 08:12
 20/36 anonim ***** válasza:

Minden csak attól függ, mikor volt peteérésed! Ezért van az, hogy ha mensitől számolnak, akkor mindenkinek máskor jelenik meg a baba.

Nekem pl. egy héttel később volt pé-m, mint normális. Már az elejétől nem a mensimtől számolt az orvos, hanem a petezsák és a baba méreteiből.

Az első uh-n, két hete fogant a babám, 4 hetes terhes voltam (nem mensitől számolva, hanem fogantatás+2hét!!!). Ekkor megvastagodott méhnyálkahártyát látott, és 1,5mm-es felritkulást vagy petezsákot. Egy hét múlva 5 hetesen 10mm petezsák, rá egy hétre szívműködés. Van még egy adat a leleteimen, az 43mm (lehet hogy a méh átmérője?, ez volt 5 hetesen).

Sokminden függ az uh gép minőségétől.

Írd meg mi volt!!

2010. szept. 6. 08:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!