Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki felejtett már el...

Valaki felejtett már el tablettát bevenni? Nem lett baba, ugye?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a kisfiam születèsnapja ès a nagy mòkázásban bár jelzett a telefonom, elfelejtettem bevenni a tablettát, Corenelle-t szedem. Ma du. 4 kor bevettem, mivel a 3.hetet kezdtem meg, ìgy a következőt követem:

Vegye be az elfelejtett tablettát, amilyen hamar eszébe jut, még ha ez azt is jelenti, hogy egyszerre 2 tablettát kell bevennie. Szedje tovább a tablettákat a szokásos időben. A tablettamentes periódus helyett kezdje el szedni a következő csomagot.

A kèrdèsem az lenne, hogy tehát szombat után is folytatom a szedèsèt, de a következő levèl vège után már tarthatok 7 napos szünetet? Köszönöm.

2021. nov. 30. 17:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10, qkkor a "nem lett baba, ugye" kerdesnek mi ertelme volt, ha ennyire tisztaban vagy vele? Attol hogy mas azt valaszolja hogy nem, te lehetsz terhes.
2021. dec. 1. 12:08
 12/12 A kérdező kommentje:
Istenem...azzal tisztaban vagyok, hogy ha hasmenes van, kimaradt tabletta, antibiotikum akkor csokken a hatasa es ovszert kell alkalmazni, illetve a betegtajekoztatoban alltakat kell kovetni. Tapasztalatokat vartam, hogy 1 szem ! kimaradt tabletta miatt lett e valakinek baba es feltettem egy kerdest ezen kivul meg, amire hasznos valaszokat is kaptam. Ha megis besikerulne annak ellenere is a baba, hogy a betegtajekoztato azt irja, ha folytatom a szedest vedve vagyok sem fogok annyira meglepodni, sem csodanak titulalni a terhesseget, mert hibaztam. Remelem nem gond neked, hogy feltettem ide ezt a kerdest.
2021. dec. 1. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!