Baja lehet a babának ha nem szedem rendszeresen a Femibion 1 tablettát?
8 hetes terhes vagyok. 5 hetesen már az orvos mondta, hogy kezdjem szedni a Femibion 1 tablettát. Na most az a helyzet, hogy nem igazán szedtem minden nap ahogy kellene. Tudom, felelötlensèg, de egy kisebb baj is van a háttèrbe. Egyenesen pánikrohamot kapok amikor le kell nyeljem a tablettát ès van, hogy 3-4 pohár víz után sikerül csak lenyelnem. Már szinte elolvad a számba ès egyszerüen szenvedès az az egy szem tabletta lenyelèse.
A babának lehet valami baja ha ezt nem szedtem rendszeresen?
Miért lenne felelőtlenség? Nem kötelező semmit szedni. Ha egészséges vagy, változatosan eszel stb akkor megkap a baba mindent tőled. Ha verkep kimutatja, hogy pl vashianyod van vagy valami, majd szedsz azt.
Mindegyik fajta vitamintol hánytam, igy nem szedtem semmit 2 hét próbálkozás után, hogy melyik jó. Majd kicsattan azóta is sz egészségtől a másfél éves, nekem se volt semmi baj és még mindig szopik pl.
Nem kell ezt szedni.
Bemész a gyógyszertárban aztán megmondod jogy olyan terhesvitamint szeretnél, amit könnyű lenyelni...
Nagyvinalakban ugyanaz van mindegyikben, tökmindegy melyiket szeded a 40 közül
Nem is tudtam, hogy ennyi fajta vitamin lètezik. Köszönöm. Akkor beszerzem ezek közül az egyiket.
Elso babát várom, így vakon követtem a doki utasításait.
A nyelésre adnék egy tippet, ami nálam bevállt:
Relaxáció, meditáció.
Mielőtt beveszed a gyógyszert, lazítsd el a torkodat, nyugodj le és lazítsd el az egész tested. Képzeld el, hogy szétfolyik a torkod, annyira elernyedt.
Ezt a képet fenntartva, relaxálva vedd be a tabit és nyeld le sok vízzel.
Egy idő után teljes relax nélkül is el tudod lazítani a torkod.
Én sokáig küzdöttem az óriástablettákkal, most meg már egyszerre nyelem a vitaminokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!