Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lenne a lányom?

Terhes lenne a lányom?

Figyelt kérdés
Elvileg nehezen lehetne neki babája,mert kemény inzulinrezisztenciával küzd. Össze vissza volt a menstruációja viszont az utóbbi 3 hónapban napra pontosan megjött neki, mesélte. Elég furcsa volt pénteken. Hazaért fél 3 kor a munkából. Láttam rajta elvolt teljesen sapadva. Kérdeztem tőle mi a baj, mondta nagyon nincs jól. Annyit mondott ilyent még sosem érzett. Nagyon görcsölt a feneke, combja, hasa egyszerre, 20 percenként járt wcre pisilni. Azt hittük felfazott. Gyorsan ebédelt ,vett egy meleg vizes fürdőt és délután 3 kor lefeküdt, és már fel sem kelt aznap. (11 Nél előbb sosem fekszik le) Tényleg látszott rajta,hogy nagyon nincs jól, sápadt is volt. Másnap reggel még kicsit rosszul volt,de azóta sem. Kétlem ,hogy egy felfázás 1 napig tartott volna csak. Illetve tudom,hogy van egy frissnek mondható kapcsolata amibe szerintem megszakítással védekeznek.
2021. nov. 8. 14:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%
Mondjuk ha otthon lakik igenis van köze hozzá, hogy esetleg odaszül egy gyereket ...
2021. nov. 8. 20:06
 12/17 anonim válasza:
100%

Utolsó, igen, ha esetleg közli a lánya, hogy terhes, akkor kirakhatja... De mondott neki ilyet? Hanem az anyja már előre bezavarodik és mindenbe terhességet képzel, pedig nem is közölt vele ilyet... Felnőttként pedig nincs beleszólása, hogy megtartja-e, terhes lesz, vagy pedig hogyan védekezik, mit csinál az ágyban, mert ezen kutakodik. Szimplán annyiból, hogy egy nap beteg volt a lánya.... Ahhoz valóban joga, hogy kirakja ha terhes, bár nem tudom, hol laknak, meg az sem derül ki, hogy egyáltalán babát vár. Együttléteknél ne legyen ott esetleg, hogy meggyőzödjön róla, nem-e kerül csecsemő az ingatlanjába?

Várj tudom, te is olyan szülő vagy, aki azt képzeli, hogy mindent megtehet és mindenhez joga van, csak mert az anyja neki.... Mert amíg az én házamban laksz....

2021. nov. 8. 20:21
 13/17 anonim ***** válasza:
4%
Igen, az én házamban nem fog többé csecsemő lakni, csak mert az ostoba lányom nem tud védekezni, ami mondjuk az én szégyenem is lenne.
2021. nov. 8. 20:28
 14/17 anonim válasza:

Honnan tudod, hogy nem védekezik és egyáltalán terhes lenne? Gondolom a cuccaiban is szoktál kutatni, nem-e csinálták fel véletlen, mit csinál...

Igen, azt megteheted, hogy nem adsz pénzt a gyerekre és költözzenek el, de nem ezt...

Az ilyen embertől menekülni kell.. Magán nyomozó esetleg nincs ráállítva, hogy kövesse egyetem alatt, mint nálam? Ruházattal, időponttal jelentett, meg hogy bemerészelek menni postára... Nehogy felcsináljanak... Az nem baj, hogy senkim nincs és lenne ahhoz eszem és 5 percet beszélek valakivel, vagy kilépek a házból fél órára és már biztos 20-an megraknak addig a sarkon és hozom haza a csecsemőt az ő pénzére és mit mond katika... Aztán barátom sem volt soha...

Bár egyébként nekem azt mondták, hogy az ilyen ember magából indul ki és ő volt olyan könnyűvérű, hogy 10-en megrakták egy buliban és azon aggódik annyira.... Aztán mikor legyen terhes, 40-en évesen? Bár ha van párja, akkor valószínű nem az anyja nyakára szülne... Bár valószínűleg terhességről itt szó sincs...

DE hihetetlen, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak azért, hogy nehogy terhes legyen... Felnőtt emberként elég későn van hozzá....

2021. nov. 8. 20:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Nem kellenek a bunkó privát üzeneteid, innen is látszik hogy te írtad ki azt is. Tudom hogy nem lett törölve, mivel én linkeltem be.
2021. nov. 9. 05:20
 16/17 anonim ***** válasza:
betegség,koronavirusos,női nemi bajok,női betegségek.krédezd meg mi a baja.terhes lenne később derülne ki
2021. nov. 9. 10:29
 17/17 anonim ***** válasza:
15-ös IP címét lenyomoztuk, egy ismert pszichiátriai intézetből írogat. :)
2021. nov. 9. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!