Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt előtt tünetek. Beképz...

Nemvárt előtt tünetek. Beképzelem?

Figyelt kérdés

Nemvárt előtt vagyok 2 nappal de iszonyú tüneteim vannak. A mellem feszül még a melltartó is zavar,egyfolytában iszom mert olyan mintha ki lennék száradva egész nap,hulla fáradt is vagyok csak aludnék egész nap és kajával is hadi lábon állok mert szinte bármire ránézek elkap az undor,vagy épp olyat kívánok meg amit eddig nem ettem meg soha.

Tudom hogy nemvárt előtt nem szabad tesztelni de én már nem értem a szervezetem,össze vissza jött meg az elmúlt pár hónapban,és még soha nem voltam terhes így lehet ezeket a dolgokat csak be képzelem?

2021. okt. 25. 07:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Veled örülök,és tiszta szívemből gratulálok. Csajok nekünk meg mihamarabbi ilyen pozitív tesztet kívánok.
2021. okt. 25. 08:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok! 😊
2021. okt. 25. 08:33
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

Ez tényleg ngyon durván erős.

Nem lehet, hogy az előző mensid nem mensi volt?

2021. okt. 25. 08:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok, boldog babavárást. 😊
2021. okt. 25. 09:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Huh, ez tényleg nagyon pozitív! Gratulálok, és nagyon boldog babavárást kívánok! :) Csak megérte tesztet csinálni.
2021. okt. 25. 10:46
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. ❤️
2021. okt. 25. 12:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, gratulálok a babához! Voltál már azóta dokinál? Nagyon erős a teszted, hány hetes voltál/vagy? :D
2021. nov. 29. 16:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!