Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt előtt tünetek. Beképz...

Nemvárt előtt tünetek. Beképzelem?

Figyelt kérdés

Nemvárt előtt vagyok 2 nappal de iszonyú tüneteim vannak. A mellem feszül még a melltartó is zavar,egyfolytában iszom mert olyan mintha ki lennék száradva egész nap,hulla fáradt is vagyok csak aludnék egész nap és kajával is hadi lábon állok mert szinte bármire ránézek elkap az undor,vagy épp olyat kívánok meg amit eddig nem ettem meg soha.

Tudom hogy nemvárt előtt nem szabad tesztelni de én már nem értem a szervezetem,össze vissza jött meg az elmúlt pár hónapban,és még soha nem voltam terhes így lehet ezeket a dolgokat csak be képzelem?

2021. okt. 25. 07:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%

Ha tüneted van akkor a teszt már kimutatja ha baba van. Én 3 nappal nemvárt előtt teszteltem, ráadásul 25össel és már halvány pozitív volt.

Drukkolok :)

2021. okt. 25. 07:46
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha van tünet, akkor a teszt már mutatja.

Akkor derül csak ki h pms tünetek csupán (plusz egy kis terhes tünet keresés) vagy valóban a hcg okozza

2021. okt. 25. 07:52
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyesmik voltak az első tüneteim, nekem a nemvárt napján egyértelműen pozitív lett, de egy nagyon vacak one step teszttel. Próbáld meg, legfeljebb vársz még picit. Feleslegesen reménykedni legalább olyan rossz, mint csalódni egy negatív teszten. Drukkolok!
2021. okt. 25. 07:52
 4/17 A kérdező kommentje:
Van itthon egy darab 25ös tesztem akkor megcsinálom. Igazatok van,vagy mutat valamit vagy nem...de a csalódástól félek nagyon ezért is akartam várni,de legalább így megtudom hogy baba van vagy csak a képzeletem szórakozik mert annyira akarom.
2021. okt. 25. 08:01
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
Nekem ilyenkor, ha negatívat teszteltem, legalább segített visszarángatni a valóságba, mert a nemvárt környékén mindig el voltam varázsolva. Ha meg pozitív lesz, akkor még jobb. :) Ha fals negatív, akkor meg lesz belőle egy nagy meglepi, de legalább addig sem izgulsz. Majd mesélj, mi lett!
2021. okt. 25. 08:05
 6/17 A kérdező kommentje:

Megcsináltam csajok,és ahogy szívta fel a vizeletet azonnal látszódott a csík,nagyon szép pozitív lett💖 Azóta csak bámulom mert el sem hiszem! Nagyon örülök😍

Mindenkinek ugyanilyen pozitív tesztet kívánok minél hamarabb!

[link]

2021. okt. 25. 08:19
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
Ez aztán nem semmi pozitív teszt,nagyon szép. Gratulálok🍾
2021. okt. 25. 08:21
 8/17 anonim ***** válasza:

A menzesz előtti pár napban nem meglepő a nagy folyadékigény, mert a szervezeted elkezdi raktározni a vizet. Nekem pont az volt az egyik gyanús jel, hogy elmaradt ez a szomjazós fázis, ami minden menzesz előtt jelen volt.

De, ha mégis terhes tünet nálad, amit ugye a hcg hormon okoz, akkor már mutatni fogja a teszt is.

2021. okt. 25. 08:23
 9/17 anonim ***** válasza:
Azta, most frissített az oldal, és látom a tesztet! (8-as vagyok) Hát, ez bizony nagyon durván pozitív! Gratulálok!
2021. okt. 25. 08:25
 10/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Egyszerűen nem hiszem el,olyan mintha almodnék esküszöm.

Totál azt hittem hogy beképzelem ezeket a tüneteket. Életem első pozitív tesztje ennyi próbálkozás után,egyszerűen sokkolt de sikerült,vagyis nem kiabálom el mert akkor mondom hogy sikerült majd ha a kezemben lesz😍

2021. okt. 25. 08:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!