8 napja késik a mensim. Mi okozhatja?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Volt már hogy késett néhány napot de megjött. Párom mindig odafigyelt hogy ne legyen baj.Csináltam tesztet ami sajnos pozitív lett. Megvan minden előjele a mensinek (ingerlékenység, pattanások, mellfeszülés, alhasi görcsök, fehér folyás, stb.). Az utóbbi időben elég sokat stresszeitek különböző okok miatt. Lehetséges hogy a stressz miatt késhet? Az étkezésem eléggé rendszertelen mert mindig arra figyelek hogy ne hizzak és most is fogytam 1 kg-t. Ez is lehet oka a késésnek? Valószínűleg van 1 enyhe bakteriális fertőzésem is..esetleg amiatt lenne a pozitív a terhességi teszt? Sokan mondják hogy a nő a megérzi ha gyereke fogant.. Én egyáltalán nem érzek semmi változást.2021. szept. 21. 09:40
1/7 anonim válasza:
Sajnálom, de a pozitív az pozitív.
Lehet erre kifogást keresni, de a tény az maradt. A párom "vigyáz" meg "odafigyel" semmire se való. Vagy védekeztek, vagy nem.
2/7 anonim válasza:
Ha csináltál tesztet és pozitív lett, szóval biztos hogy terhes vagy, akkor mi a kérdés?
Amúgy a stressztől meg még jópár dologtól is késhet, de ha a teszt szerint terhes vagy, akkor az vagy...
3/7 A kérdező kommentje:
Unokatesómnak egy gyulladás miatt is pozitív lett a terhességi teszt és még sem volt baba...azért kérdeztem
2021. szept. 21. 10:20
4/7 anonim válasza:
És neked is van egy gyulladásod?
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem valószínűleg bakteriális fertőzésem van mert olyan tüneteim is vannak
2021. szept. 21. 10:38
6/7 mindentudó99 válasza:
Azért elmennék nőgyógyászhoz
7/7 anonim válasza:
Gratulálok, anyuka leszel. Mi lesz a neve?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!