Szerintetek jó volt az időzítés?
A naptár szerint 10-én volt az ovulációm, azonban aznap volt csak pozitív az ovu teszt, így lehet hogy csak később volt valójában.
8,9,10,11,13 voltunk együtt, szerintetek jó volt az időzítés?
29 ha nincs petesejt nincs mit megtermékenyíteni, márpedig ha nincs ovuláció akkor nincs petesejt.
Senki nem azt mondta hogy ‘tankönyvi’ 14. napi kell legyen, 28 napos ciklussal vagy hogy csak adott időpontban lehet, de azért az alap biológiát ne kérdőjelezzük már meg
31-es: engedelmeddel javítanám picit a hozzászólásodat.
Petesejt van, egészen magzati kortól. Ezek fognak megérni, megrepedni, majd némelyik meg is termékenyül - ez utóbbi nélkül jelentkezik a menstruáció, 12-15 nappal az ovuláció után(ez sem mindenkinek azonos).
Egyébként valóban nem egyforma hosszúak a ciklusok egyénenként, de még ugyanannál a személynél is lehetnek eltérések. Nekem pl 33-38 napos ciklusaim voltak, lh teszteléssel és a testi termékenységi jelek figyelésének segítségével estem teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!