Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek jó volt az időzítés?

Szerintetek jó volt az időzítés?

Figyelt kérdés

A naptár szerint 10-én volt az ovulációm, azonban aznap volt csak pozitív az ovu teszt, így lehet hogy csak később volt valójában.

8,9,10,11,13 voltunk együtt, szerintetek jó volt az időzítés?

2021. szept. 14. 15:30
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
50%
Istenem..
2021. szept. 14. 15:33
 2/32 anonim ***** válasza:
78%
igen
2021. szept. 14. 15:40
 3/32 anonim ***** válasza:
35%
Szerinted mi ezt honnan tudjuk? Vagy honnan kellene tudnunk? Nem álltunk gyertyával a kézben az ágyatok mellett.
2021. szept. 14. 16:10
 4/32 anonim ***** válasza:
43%

Ez a minden napos szex sztem tulzás..olyan mintha kemyszer lenne a párodnak.. 2 naponta ovu kornyékén

De mi akkor szexelünk ha kivánjuk egymást..

2021. szept. 14. 16:34
 5/32 anonim ***** válasza:
44%

Mint a nyulak

Azért elvezitek is? Mindennap pontban este 7kor? Vagy egyáltalán megkívánjátok egymást?

2021. szept. 14. 16:53
 6/32 A kérdező kommentje:
Szerintem aki így nyilvánul meg anonim mint ti ott lehet inkább probléma. Név nélkül jártok a kérdések alá feszkót levezetni :D Inkább szexeljetek ti is az megnyugtat ;)
2021. szept. 14. 17:23
 7/32 anonim ***** válasza:
63%

Mi is igy csináltuk,és nem vagyunk nyulak...😀 egyszerűen ezt hivják aktív szexuális életnek,ez csak jó dolog

Baba elött is,mióta megismertük egymást a férjemmel majdnem naponta együtt voltunk,kivétel a menszesz napokat,vagy ha éjszakára megy...

Kívánjuk egymást,mai napig igy van,első gyermek is egyből sikerült,és most a második is egyből

Orvost is megkérdeztük első gyermek elött(férjem nagybáttya) hogy tartsunk szünetet,hogy minél hamarabb sikerüljön a baba? Nem sok naponta? És nevetve azt mondta,az a jó,hogy ha minél többet van együtt a pár...akár naponta,mert mindig lesz sperma...aki várakozik!

hajrá kérdező

Jókor voltatok együtt,hamarosan pozit tesztelsz,majd ird meg

2021. szept. 14. 17:29
 8/32 anonim ***** válasza:
42%
Hát te is hulye vagy h tőlük kérsz tanácsot
2021. szept. 14. 17:31
 9/32 anonim ***** válasza:
0%
Hát jóhogy tőle, mivel a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozik!! Nagyon sok házaspár köszönheti férjem nagybáttyának a kisbabát! Szóval ne okoskodj,ne hülyézz le másokat!
2021. szept. 14. 17:38
 10/32 anonim ***** válasza:
81%
Nem neked mondom úristen te egy válaszoló vagy én a kérdezővel beszelek
2021. szept. 14. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!