Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek jó volt az időzítés?

Szerintetek jó volt az időzítés?

Figyelt kérdés

A naptár szerint 10-én volt az ovulációm, azonban aznap volt csak pozitív az ovu teszt, így lehet hogy csak később volt valójában.

8,9,10,11,13 voltunk együtt, szerintetek jó volt az időzítés?

2021. szept. 14. 15:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Kétértelmű volt..elnézést
2021. szept. 14. 17:44
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Attol mert jo volt az időzítés, még nem biztos hogy sikerult is....
2021. szept. 14. 17:51
 13/32 anonim ***** válasza:
25%

Teged meg miért mi nyugtassunk? Hát beléd látunk? Kérdezz meg akkor egy orvost ...

Az is lehet szexeltek 31napbol 31et oszt pete érésed sincs.. Jézus

Mit vartal hogy meg tapsolunk? Igen ügyes vagy hogy minden nap szexeltél 👏

Nem csak ovu környékén eshetsz teherne azt igye tudod.. Nekem pl nm ovukor fogant 🤷‍♀️

2021. szept. 14. 17:54
 14/32 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó: biológiailag hogyan magyarázható, hogy nem ovulációkor fogant a gyermeked? Ugye te is tudod, hogy ez lehetetlen?
2021. szept. 14. 18:24
 15/32 anonim ***** válasza:
8%

Miért lenne lehetetlen? Nem csak abbol az 5-7 napon lehetséges.. Az esély nagyobb csak

Ha élsz nemi életet, védekezés nélkül akkor igen lehetséges bármikor.. ehhez nem kell biologia tanárnak lenni..

Uram isten

Szerinted a többi napon 0% esély van rá? 😂 Ne nevettes

Google jo barát.. Olvasgass picit

2021. szept. 14. 18:46
 16/32 anonim ***** válasza:
83%

Az ovulációtól távol eső napokon szerintem minimális esély van rá. Az oké, hogy ovuláció nem csak a ciklus közepén lehet. Feltételezem, hogy ezt akartad írni.

Ovuláció nélkül azonban nem foganhat kisbaba. A kisbaba a petesejt és a spermium találkozásából lesz. Emiatt a “Nekem pl nm ovukor fogant” kijelentésed hibás.

2021. szept. 14. 19:11
 17/32 anonim ***** válasza:
9%

Elnézést kérek, hogy jobban tudom mint ti 😂

Nekem menstruácio utolso napján, akkor nyilvan nincs ovulácio és onnan tudom, hogy a párom mivel messze dolgozik, és ritkán jár haza, csak akkor voltunk eggyütt 🤷‍♀️ utánna, mikor haza jött, már a tesztem is pozitiv volt

Szoval én ezt azért tudom meg cáfolni..

2021. szept. 14. 19:29
 18/32 anonim ***** válasza:
57%

Létezik olyan hogy spontán peteeres ami bármikor lehet menstruáció előtt is és nyilván ritka számba megy de van akinel előfordul

Szóval kedves megcáfoló

Vagy a postás az apa vagy spontán peteeres volt

Érdekes h szexelni mindenki tud de h h lesz a baba azt senki

Orvos nem meséli el az értetleneknek miért is lett baba akkor amikor elvileg nincs peteeres?

2021. szept. 14. 19:33
 19/32 anonim ***** válasza:
0%

A postas ketlem mert nő 😂😂 ezért is irtam a 15ös válaszomban, h google jo barát..

Szoval igen

Ismerem azt a szot, h spontán pete érés, ezért is irtam hogy nem csak ovukor lehet teherbe esni...

2021. szept. 14. 19:40
 20/32 anonim ***** válasza:
72%
Előbb még megcáfoltad...
2021. szept. 14. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!