Szerintetek jó volt az időzítés?
A naptár szerint 10-én volt az ovulációm, azonban aznap volt csak pozitív az ovu teszt, így lehet hogy csak később volt valójában.
8,9,10,11,13 voltunk együtt, szerintetek jó volt az időzítés?
Teged meg miért mi nyugtassunk? Hát beléd látunk? Kérdezz meg akkor egy orvost ...
Az is lehet szexeltek 31napbol 31et oszt pete érésed sincs.. Jézus
Mit vartal hogy meg tapsolunk? Igen ügyes vagy hogy minden nap szexeltél 👏
Nem csak ovu környékén eshetsz teherne azt igye tudod.. Nekem pl nm ovukor fogant 🤷♀️
Miért lenne lehetetlen? Nem csak abbol az 5-7 napon lehetséges.. Az esély nagyobb csak
Ha élsz nemi életet, védekezés nélkül akkor igen lehetséges bármikor.. ehhez nem kell biologia tanárnak lenni..
Uram isten
Szerinted a többi napon 0% esély van rá? 😂 Ne nevettes
Google jo barát.. Olvasgass picit
Az ovulációtól távol eső napokon szerintem minimális esély van rá. Az oké, hogy ovuláció nem csak a ciklus közepén lehet. Feltételezem, hogy ezt akartad írni.
Ovuláció nélkül azonban nem foganhat kisbaba. A kisbaba a petesejt és a spermium találkozásából lesz. Emiatt a “Nekem pl nm ovukor fogant” kijelentésed hibás.
Elnézést kérek, hogy jobban tudom mint ti 😂
Nekem menstruácio utolso napján, akkor nyilvan nincs ovulácio és onnan tudom, hogy a párom mivel messze dolgozik, és ritkán jár haza, csak akkor voltunk eggyütt 🤷♀️ utánna, mikor haza jött, már a tesztem is pozitiv volt
Szoval én ezt azért tudom meg cáfolni..
Létezik olyan hogy spontán peteeres ami bármikor lehet menstruáció előtt is és nyilván ritka számba megy de van akinel előfordul
Szóval kedves megcáfoló
Vagy a postás az apa vagy spontán peteeres volt
Érdekes h szexelni mindenki tud de h h lesz a baba azt senki
Orvos nem meséli el az értetleneknek miért is lett baba akkor amikor elvileg nincs peteeres?
A postas ketlem mert nő 😂😂 ezért is irtam a 15ös válaszomban, h google jo barát..
Szoval igen
Ismerem azt a szot, h spontán pete érés, ezért is irtam hogy nem csak ovukor lehet teherbe esni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!