Szerintetek rossz lehet az időzítés?
Hónapok óta rajta vagyunk a baba projekten a párommal, volt hogy használtam lh tesztet is.
Az Lh teszt akkor lett pozitív, mint mikor a menstruációs naptáram jelezte, hogy ovuláció van. Tehát a tényleges ovuláció valószínűleg csak utána van 1-2 nappal. (ugye?😆)
Viszont a párommal valahogy mindig úgy jön ki a lépés, hogy a naptár által jelzett ovuláció után már nem tudunk együtt lenni.
Szerintetek ez lehet a baj, hogy utána már nem tudtunk együtt lenni? Szóval az időzítés lehet a baj, vagy csak szimplán nem jön össze?
(egyébként rendszeres 28-29 napos ciklusaim vannak)
most kicsit örülök, hogy a többség azt mondja szimplán nem jön össze, mert ez azt jelenti, hogy legalább mi megtettük amit meglehetett 😂
Egyébként spermaszámra lett vizsgálva a párom azzal minden rendben, viszont minőségre nem, ha pár hónap múlva se jön össze akkor azt is megejtjük.
Lehet hüjeséget irok
De amúgy én azt hallotam ha pároddal egyszere van orgazmusod akkor extraovuláciot okozhat ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!