Szerintetek jó volt az időzítés?
A naptár szerint 10-én volt az ovulációm, azonban aznap volt csak pozitív az ovu teszt, így lehet hogy csak később volt valójában.
8,9,10,11,13 voltunk együtt, szerintetek jó volt az időzítés?
19. A peteérés és az ovuláció szinonimák…
Tehát konkrétan azt mondod hogy nem csak peteéréskor lehet teherbe esni, mert te spontán peteéréskor estél teherbe..
Szia kérdező!
Nekem májusban 2 egymást követő napon volt pozitív az lh tesztem, 18-19. napokon. Ezek közül csak a másodikon tudtunk együtt lenni, előtte-utána szerintem legalább 1-1 hétig nem volt lehetőségünk rá, úgyhogy tuti volt a dátumunk, mostanra félidős kismama vagyok, szóval 1 alkalomból is lehet baba :)
Viszont érdemes “töltődnie” a párodnak, hogy megfelelő mennyiségű katona legyen. Kétnaponta tök jó, ha gyakrabban akarjátok egymást, azzal sincs gond, de ovu előtt és után 1-1 hétig a legalább 1,5 napot bírjátok ki, ha esetleg most nem sikerült volna :)
Esetleg írj majd, 14-15 nappal eztán már tesztelhetsz, ha nem jön meg :)
Jézus ennyi marhát egy helyen 😂😂😂😂😂😂😂
Nagyon hisztek a tankönyvi adatban.. Biztosan minenkinél ora mű pontosságal megy a dolog 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!