Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek jó volt az időzítés?

Szerintetek jó volt az időzítés?

Figyelt kérdés

A naptár szerint 10-én volt az ovulációm, azonban aznap volt csak pozitív az ovu teszt, így lehet hogy csak később volt valójában.

8,9,10,11,13 voltunk együtt, szerintetek jó volt az időzítés?

2021. szept. 14. 15:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
82%

19. A peteérés és az ovuláció szinonimák…

Tehát konkrétan azt mondod hogy nem csak peteéréskor lehet teherbe esni, mert te spontán peteéréskor estél teherbe..

2021. szept. 14. 20:56
 22/32 anonim ***** válasza:
Azt hogy csak pete éréskor lehet teherbe esni.. Olvasgasd vissza
2021. szept. 14. 21:00
 23/32 anonim ***** válasza:
Igen
2021. szept. 14. 21:00
 24/32 anonim ***** válasza:
67%
😂😂😂 és ilyeneknek egyből összejön a gyerek. Akik azt sem tudják, hogy is van ez. Marha igazságos, mondhatom!
2021. szept. 14. 21:52
 25/32 anonim ***** válasza:
68%
Nincs ilyen h spontán peteeres és menstruáció után kb legkorábban 10. Napon lehetséges ovulacio. Szóval ha mensi 5. Napján vagytok együtt akkor lehetsz terhes de csak azért mert sokáig éltek benned a spermak. Egy ciklusban 1 ovulacio van kivéve ha több domináns tüsző van akkor 24 órán bellül repednek. Kedves kerdezö, jokor voltatok egyutt. Ne foglalkozz a többiekkel
2021. szept. 15. 12:25
 26/32 anonim ***** válasza:
49%
Gyakorlatilag nincs arra mód, hogy megjelölhető lenne egy időpont, mikor lehetetlen terhessé válni. Ha szex van, lehetséges a terhesség is.
2021. szept. 15. 13:06
 27/32 anonim ***** válasza:
70%

Szia kérdező!

Nekem májusban 2 egymást követő napon volt pozitív az lh tesztem, 18-19. napokon. Ezek közül csak a másodikon tudtunk együtt lenni, előtte-utána szerintem legalább 1-1 hétig nem volt lehetőségünk rá, úgyhogy tuti volt a dátumunk, mostanra félidős kismama vagyok, szóval 1 alkalomból is lehet baba :)

Viszont érdemes “töltődnie” a párodnak, hogy megfelelő mennyiségű katona legyen. Kétnaponta tök jó, ha gyakrabban akarjátok egymást, azzal sincs gond, de ovu előtt és után 1-1 hétig a legalább 1,5 napot bírjátok ki, ha esetleg most nem sikerült volna :)

Esetleg írj majd, 14-15 nappal eztán már tesztelhetsz, ha nem jön meg :)

2021. szept. 16. 11:13
 28/32 anonim ***** válasza:
50%
15# te vagy idióta, pont az a lenyeg, hogy "az az 5 nap" esetleg máskorra esik... ezért lehet szinte bármikor teherbe esni.
2021. szept. 16. 13:20
 29/32 anonim ***** válasza:
0%

Jézus ennyi marhát egy helyen 😂😂😂😂😂😂😂

Nagyon hisztek a tankönyvi adatban.. Biztosan minenkinél ora mű pontosságal megy a dolog 😂

2021. szept. 16. 17:29
 30/32 anonim ***** válasza:
83%
29-es: ha tesztelés alapján tudjuk, hogy mikor volt/van ovuláció, akkor egyáltalán nem vagyunk marhák. Ki mondta, hogy óraművel számoljuk? Nyilván nem robotok vagyunk, ez egyértelmű...
2021. szept. 16. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!