Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valami amivel könnyebben...

Van valami amivel könnyebben lehetne tehetbeesni?

Figyelt kérdés
Babavitamint szedek.tudom.hogy az nem segít csak a baba fejlődését. Már jó fél éve próbálkozunk és semmi. Van valami tanács az egyut letek milyen gyakoriak legyenek? Az ovulációt figyelni szoktam. Illetve azokat a napokat mikor a legmagasabb a teherbe esési arány. A többi napokon tényleg nagyon minimális az esej? Vagy ez csak ilyen felkapott dolog? Van valami más is amivel tudnám/ tudnánk fokozni a teherbeesést? Köszönöm a válaszokat

2021. szept. 3. 20:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Macapor-hátha,bajod nem lesz tőle. Tele van ásványi anyagokkal. Afrikában közkedvelt a terhes nők körében is vitamin helyett. Valamint jó hatással van a hormonháztartásra.
2021. szept. 4. 13:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem az alkalmazás mindig kb. egy héttel korábbra tette az ovut, így szerintem hónapokig teljesen elkerültük a próbálkozásainkkal, mert arra hallgattunk. Kiderült, hogy az ovulációs fájdalomnak hitt produkcióm csak az ovu közeledtét jelzi és onnan még pár nap a tényleges ovu.

Érdemes elvégezni a termékenységtudat tanfolyamot és elkezdeni az aviva tornát, plusz vitamin. Az egészséges életvitel is fontos, de a mozgás a tornával kipipálható. Szerintem ennél többet nem igazán lehet tenni.

2021. szept. 5. 18:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!