Van valami amivel könnyebben lehetne tehetbeesni?
Figyelt kérdés
Babavitamint szedek.tudom.hogy az nem segít csak a baba fejlődését. Már jó fél éve próbálkozunk és semmi. Van valami tanács az egyut letek milyen gyakoriak legyenek? Az ovulációt figyelni szoktam. Illetve azokat a napokat mikor a legmagasabb a teherbe esési arány. A többi napokon tényleg nagyon minimális az esej? Vagy ez csak ilyen felkapott dolog? Van valami más is amivel tudnám/ tudnánk fokozni a teherbeesést? Köszönöm a válaszokat2021. szept. 3. 20:42
1/12 anonim válasza:
Mit jelent az ovuláció figyelése, használsz ovu tesztet, mérsz hőt? Nyilván amikor nincs peteérés kevés az esély. Egészséges életmód, étkezés és mozgás, és nyilván a rendszeres szex (2naponta) fokozza a teherbeesés valószínűségét.
2/12 A kérdező kommentje:
Naptárt vezetek alkalmazás ott írja hogy mikor várható az ovulácio illetve mikor vannak azok a napok mikor magasabb az esélye..
Van hogy hetente csak 1 szer jön össze. Az együttlét. Sokat dolgozunk és nem mindig jön össze úgy ahogy kellene. De mikor vannak azok a napok hogy magasabb az esej akkor 2naponta össze hozzuk.
Az egészséges életmódot már beiktattam amennyire tudtam. A mozgás hiány hát igen.. munka után fáradtan. Valahogy nem megy a dolog.
2021. szept. 3. 21:12
3/12 anonim válasza:
Nővérem anno ő is a naptárat használta majd kiderült, hogy 1 héttel hamarabb ovulál. Szerintem kezdj el ovut tesztelni
4/12 anonim válasza:
Én szedtem terhes vitamint plusz sima folsavat is. Naptárt is néztem, az ovu teszt nekem nem vált be de neked bejöhet. 2naponta voltunk együtt, 3hónap alatt jött össze
5/12 anonim válasza:
A telefon nem tudja, mimor ovulálsz. Nekem pl sosem akkor jelezte, mikor valóban történt.
Vegyél ovulációs tesztet
8/12 anonim válasza:
A naptári ovu sajnos nagyon nem biztos, így simán kimaradhatnak az igazi termékeny napok. Valakinek sokkal előbb vagy épp később van, akár mensi előtt vagy után 1-3 nappal, amit simán figyelmen kívül hagy az ember. Vagy a 2 naponta együttlét ajánlott, ha pedig nincs rá idő akkor az ovu teszt ami pontosítja a dolgokat.
9/12 anonim válasza:
Az alkalmazás arra jó, hogy tudd kb mikor kezdj el ovu tesztelni, én így csináltam.
Amúgy az E vitamint ajánlom még.
10/12 anonim válasza:
Ovuteszt, D vitamin, E vitamin
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!