Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lettem terhes?

Ugye nem lettem terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Igen, tudom kismillió ilyen kérdés van már.

Az utolsó menzeszem napja július 25. volt.

A párommal augusztus 7.-én voltam együtt. (sajnos a ciklusom közepén)

pettingeltünk, de nem feküdtünk le, viszont amikor rámfeküdt hogy összebújjunk, becsúszott a nemiszerve, de azonnal ki is vette, nem folytattuk tovább.

Mindig óvszerrel védekezünk, de ez véletlenül történt meg.

Ma kellene megjönnie. Már pár napja érzem a premenstruáció jeleit, de semmi. Azóta nagyon aggódok hogy még is teherbe eshettem. Szerintetek?

16/l

2021. aug. 21. 13:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
10.erre viszont nem válaszolsz...
2021. aug. 21. 15:08
 12/26 anonim ***** válasza:
Na elmentél azóta tesztért, hogy lenyugodj?
2021. aug. 21. 15:30
 13/26 A kérdező kommentje:

nem értem miért kell ennyire ellenszenvesnek lennie az utolsó emberkéknek és ennyire bunkón válaszolni, miközben tisztán elmondtam hogy mire szeretnék választ kapni, és ti, a "lényeget" ragadtátok ki az egészből.

várok pár napot, ha addig sem jön meg akkor tesztelek.

2021. aug. 21. 15:39
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Azert kerdezo, mert jo lenne ha 16 evesen nem lennel ennyire szerencsetlen es naiv, hogy a kerdesbe is beleirod, hogy veletlen, de utana meg a valaszokban is ragaszkodsz ehhez a faszsaghoz.

Na ezert ragadtuk ki a lenyeget.

2021. aug. 21. 15:43
 15/26 anonim ***** válasza:
13.nem pár napot kéne várni, hanem cselekdni és nem ellenszenves voltam hanem a kérdésre reagáltam...pár nappal tovább húzod a gondot..most kéne tesztelni nem később. és leírtuk a válaszokat..
2021. aug. 21. 15:43
 16/26 A kérdező kommentje:
Akkor sem értem, miért fáj nektek hogy ennyire naiv vagyok, és ragaszkodom ehhez a fszsághoz.
2021. aug. 21. 15:44
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha én eleve ilyen gondba kerülnék, nem várnám meg míg megjön hanem cselekdnék és egyből mennék tesztet venni, szombaton is vannak gyógyszertárak, nem várnék még napokat míg megjönne mivel lehet eltolódik, na akkor még tovább izgulhatok. Kérdező, ha megjön a mesnid akkor sem biztos hogy nem vagy terhes..csak szólok. Szóval ma kéne tesztért rohannod, mi tart vissza tőle?
2021. aug. 21. 15:46
 18/26 A kérdező kommentje:

17-es

falun lakom, és itt hétvégén nincsenek a gyógyszertárak nyitva, csak hétköznap..

2021. aug. 21. 15:48
 19/26 anonim ***** válasza:
40%
18.Na az más, nem írtad így nem tudtam.
2021. aug. 21. 15:50
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk teljesen felesleges most tesztelnie, raer boven meg par napig, hiszen keses utan 2-3 nappal mutat a teszt is legbiztosabb eredmenyt.

Biztos vagyok benne egyebkent, ha tenyleg csak ennyi tortent, akkor nem terhes, csak most eppen kesik, ami barmitol lehet. De nyilvan teszteljen, az nem art, legalabb megnyugszik.

2021. aug. 21. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!