Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lettem terhes?

Ugye nem lettem terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Igen, tudom kismillió ilyen kérdés van már.

Az utolsó menzeszem napja július 25. volt.

A párommal augusztus 7.-én voltam együtt. (sajnos a ciklusom közepén)

pettingeltünk, de nem feküdtünk le, viszont amikor rámfeküdt hogy összebújjunk, becsúszott a nemiszerve, de azonnal ki is vette, nem folytattuk tovább.

Mindig óvszerrel védekezünk, de ez véletlenül történt meg.

Ma kellene megjönnie. Már pár napja érzem a premenstruáció jeleit, de semmi. Azóta nagyon aggódok hogy még is teherbe eshettem. Szerintetek?

16/l

2021. aug. 21. 13:08
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Becsúszott a nemi szerve, aha, mert az csak úgy bd tud csúszni...tök véletlenül. Vegyél egy tesztet és kiderül, hogy terhes vagy-e vagy sem.
2021. aug. 21. 13:19
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Becsuszott veletlenul 🤣🤣🤣

Egyebkent ennyitol ketlem, hogy terhes lennel, de azert legkozelebb ne csusszon be veletlenul, csak gumival :)

2021. aug. 21. 13:24
 3/26 A kérdező kommentje:

Tudom, teljesen hihetetlenül hangzik, de nem lehurrogást kértem, és ne ezt kommentáljátok, hanem segítséget szeretnék kérni.

ment a zöld mindenkinek.

2021. aug. 21. 13:29
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mindent benyelni, amit a baratod kamuzik neked kerdezo :)

Ez nem volt veletlen, ilyen nincs es te is tudod, de valojaban nyilvan nem ez a legfontosabb, csak annyira nevetseges, hogy muszaj volt kiemelni :DD

2021. aug. 21. 13:34
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Várj még néhány napot, hátha megjön. Mi nők sem óramű pontossággal működünk. Előfordulhat bármi miatt, hogy késik. Viszont ha egy héttel később sem jön meg, akkor vegyél tesztet.
2021. aug. 21. 13:43
 6/26 anonim ***** válasza:
81%

A mai napból még van á pár óra, és egy nap plusz mínusz semmit nem jelent.

Iszonyat pici az esélye, én pl nem is igen aggódnék. A testünk sem óramű pontos és 16 évesen még be sem áll rendesen. Kb 19-20 éves korra lesz aránylag stabil. De akkor percre pontos. Ha aggódsz és nem jön meg 2 nap múlva sem, akkor már a teszt biztosat fog mutatni bármi is lesz rajta. Próbálj nem stresszelni, mert az miatt is simán késhet majd. De még nem is késik...

2021. aug. 21. 13:53
 7/26 anonim ***** válasza:
64%

Hát, ahhoz hogy "véletlenül" becsússzon, be kell nyomni. Az pedig nem véletlenül történik.

Vegyél egy tesztet, az a biztos. De én azt gondolom, elég kicsi az esélye. Máskor viszont figyeljetek erre oda.

2021. aug. 21. 14:06
 8/26 anonim ***** válasza:
52%

Véletlenül nem tud becsúszni...bármennyire hihetetlen.

Azt be kell nyomni és ennek te a tudatában voltál, szóval te is hibás vagy ha csak a pasid akarod okolni.

2021. aug. 21. 14:39
 9/26 A kérdező kommentje:

14:39

nem okoltam/okolom a barátomat, kérlek ne gyanúsíts ilyesmivel, és kértem, hogy ne azon akadjadok fenn.

2021. aug. 21. 14:43
 10/26 anonim ***** válasza:
54%
az itteni gyakorizás helyett pedig elmehetnél tesztért gyógyszertárba...nagyobb helyeken ma is van. igazán nem értem mire vársz, kaptál válaszokatt.
2021. aug. 21. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!