Milyen fajta terhességi tesztet érdemes venni? Ha szombaton élvezett belém ma már kimutatja ha terhes lettem?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 09:04
1/9 anonim válasza:
már hogy mutatná ki 2 nap után, szerinted megfogant ennyi idő alatt? ennyire nem tanítanak biológiát az iskolában? és így élsz szexuális életet...istenem
2/9 anonim válasza:
Aktus utáni tablettát, még van úgy 24 órád...
Ha meg szeretnéd megtartani akkor minimum 14 nap, de inkább 18.
4/9 anonim válasza:
Feltételezem, hogy ha nem tudod a tesztek működési elvét, akkor nem tervezel babát.
A legtöbb teszt leghamarabb 14 nappal tudja kimutatni aktus után, de érdemesebb lenne inkább esemény utánira beruházni (előbb persze orvoshoz menni, hogy felírja).
5/9 anonim válasza:
Ennyi ésszel ne tesztért szaladj, hanem dokihoz esemény utániért, még talán pont belefér az időbe.
6/9 anonim válasza:
Miért élvezett beléd ha nem védekeztek? És az ilyen szaporodik.
Eseményutàni. Aztán ha több, mint egy hetet késik a mensid, teszt.
7/9 anonim válasza:
Tesztelni csak akkor érdemes, ha késik. De akkor meg felesleges idegeskedni (szerintem) én egy nap késés után teszteltem.
Mondjuk én akartam babát...
8/9 A kérdező kommentje:
Nem igazán volt még ilyen problémám, ezért kérdezek.
Csinálok akkor 2 hét múlva tesztet. Köszi.
2021. ápr. 26. 19:55
9/9 anonim válasza:
Miért nem veszel esemény utáni gyógyszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!