Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2021 Juli10-én kelet volna...

Pamacs kérdése:

2021 Juli10-én kelet volna megjonnie desemmi.Már7.nap késés néha szurkal hasam de annyi 2 teszt és negatív.Bár2 évvel ezelőtt mikor terhes lettem akkor se mutatott semmit és mire laborba jutottam itthon elismert a baba.Mi lehet szerintetek?

Figyelt kérdés
2021. júl. 17. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha baba van és mivel 7 napot késett szerintem már ki kellene mutatnia a tesztnek
2021. júl. 19. 21:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia voltam dokinál annyit mondott várjunk még.. És nekem 2 éve volt egy terhesség teszt nem mutata negatív volt folyamatosan.. És közép idős terhes voltam ugyan úgy megvolt mirre orvos laborba küldött de mire laborba jutottam volna elment itthon... Annyit tudok hogy teszt mutathat negatív. Volt olyan aki 3 hónapos terhes volt de teszt nem mutatta
2021. júl. 20. 10:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Értem hát szúrkolok neked 😊
2021. júl. 20. 10:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia 10.nap és semmi
2021. júl. 20. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!