Molnarmarcell21 kérdése:
Lefeküdnél a sógoroddal/sógornőddel, ha megkérnének rá, hogy legyen gyerekük?
Figyelt kérdés
Nem perverzitásból kérdezem, csak most láttam egy filmet, ahol a család és a társadalom erősen hagyományos. A nő nem tud teherbeesni valószínűleg a férj miatt, ezért saját anyósa javasolja, hogy a másik fiával feküdjön le titokban, az végülis majdnem ugyanaz a személy.
Tegyük fel, hogy örökbefogadás, meddőségi eljárások nem játszanak. A félreértés elkerülése végett újfent hangsúlyoznám, hogy most nem arra vagyok kíváncsi, hogy nőként kívánod-e a sógorod vagy sógorként megdugnád-e a tesód nőjét, hanem hogy megtennéd-e ezt, ha nagyon kellene a gyerek?
Nekem nővérem van, feleségemnek meg csak bátyjai, szóval esetemben csak valamelyik sógorom felesége jöhetne szóba, de nem hiszem, hogy menne.
2021. júl. 19. 19:15
11/11 anonim válasza:
A beültetésbe esetleg beleegyeznék, amennyiben a sógoromnak és a férjemnek sincs kifogása ellene, és mindketten el tudnak attól vonatkoztatni hogy a leendő gyerek kié, úgy értem a biológiai résztől. Viszont a hagyományos módon ssoem vállalnám ezt be, a gondolatától is rosszul vagyok, pedig a sógorom helyes pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!