Milyen kapcsolatban vagy a sógornőddel?
Elsősorban a sógornők közötti viszonyra vagyok kíváncsi, legyen szó a fiútestvér nejéről vagy a férj lánytestvéréről/fiútestvérének nejéről.
Milyen gyakran találkoztok? El tudtok mélyebben is beszélgetni? Mondhatni, hogy baráti a viszony, vagy inkább csak amiatt beszélgettek, mert egy családba kerültetek? Azt is írjátok meg, hogy a fent említettek közül melyik változat aktuális (tehát hogy milyen ágról sógornő), illetve, hogy melyikőtök került hamarabb a családba :)
Szia:)
Nekem a fiú tesóm neje a sógornőm 7 éve.
Elég gyakran talizunk, én még a szüleimmel lakok és van amikor itt alszanak, így napokat együtt vagyunk.
De van amikor én alszok náluk.
Elég jóba vagyunk sok mindent megbeszélünk baráti viszonyba vagyunk.
Férjem húgával nem vagyunk beszélőviszonyban (Férjem sem).
Bátyám feleségével jóvan vagyunk, bár inkább csak azért, mert egy családba kerültünk. Ő nagyon aranyos, kedves lány.
Bátyám felesége.
Imádom, olyan, mintha a nővérem lenne. :) 2 éves korom óta vannak együtt tesómmal.
Férjem nővére van csak sógornőm.
Ritkán találkozunk, kb évi 2x maximum.
Amerikában élnek. Ebből kifolyólag hiába vagyunk 6 éve együtt a párommal kb 10x találkoztam a sógornőmmel,mi 1x voltunk náluk ők pedig kb évi 1x jönnek haza, ritkán 2x. így nem vagyunk nagyon közeli viszonyban, de rosszban sem.
Nem csak a távolság közöttünk sok, hanem a korkülönbség is, közel 20 év (Én 23, ő 40)
De amúgy el tudunk beszélgetni ha találkozunk és néha facebookon is beszélgetünk.
Férjemnek van egy húga, és a bátyámnak van felesége, így két sógornőm van.
A férjem húgával ritkán találkozom, nem vagyunk rosszban, inkább olyan semleges, de kellemes a viszonyunk. Nem ismerjük egymást igazán, ugye a ritka kapcsolattartás miatt.
A bátyám feleségét már sűrűbben látom, korban is közelebb áll hozzám, vele többet beszélgetek, jól megvagyunk egymás társaságában, jó a viszonyunk.
Nekem 1 sógornőm van. A férjem öccsének párja.
Ők fél évvel előttünk jöttek össze, szóval a családba is szinte együtt kerültünk be. És előtte már barátnők voltunk.
Voltak köztünk problemak részbrn annak is koszonhetoen hogy a ferjemnek se volt mindig derus a viszonya az occsevel.
A kislanyuk csak fel evvel kisebb a mienknel.
Volt hogy nem jartunk ossze meg tartottunk egymasbol de azert csaladon kivul is talalkozunk, akkor is ha dolgozik a parunk.
Sok veszedekedés és sértődés után most egesz jó a viszonyunk.
3 sógornőm van most. Az előző házasságomból 2 sógornőm volt.
Az volt sógornőimmel(mindkettő a volt férjem lánytestvérei) a kapcsolatom érdekes volt. Eleinte jó volt mindkettővel a kapcsolatom, főleg, hogy az egyik sógornőm az osztálytársam is volt.
Amikor gondjaim lettek a házasságomban az osztálytárs sógornőm rosszindulatú lett, összevesztünk. A másikkal nagyon jóban voltam. 15 évvel később még mindig nagyon jóba vagy a sógornőmmel. A másikkal nem igazán találkoztam a válásom óta.
Jelenlegi házasságomban 3 sógornő van.(mindhárom a férjem bátyjainak feleségei) Egyikkel sincs semmi bajom, elvagyok velük, de olyan semmilyen kapcsolat nincs. Ha hazamegyünk látogatóba, akkor meglátogatjuk őket, elbeszélgetünk, kedvesek vagyunk egymáshoz, de ennyi. A volt házasságomban én kerültem be mint nő, a jelenlegi házasságomban én voltam a második nő a családban mint feleség.
Nincs sógornőm, valszeg nem is lesz sosem. (nekem húgom van, a férjemnek bátyja)
A sógorom feleségével el tudunk beszélgetni, vannak dolgok, amik mindkettőnket érintenek (nem függ össze a családdal).
Ha nem lennénk "rokonok" nem lennénk barátnők sem, korban is távol állunk egymástól, érdeklődési körünk mondhatni ellentétes, kicsi a valószínűsége, hogy kollégák legyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!