Milyen kapcsolatban vagy a sógornőddel?
Elsősorban a sógornők közötti viszonyra vagyok kíváncsi, legyen szó a fiútestvér nejéről vagy a férj lánytestvéréről/fiútestvérének nejéről.
Milyen gyakran találkoztok? El tudtok mélyebben is beszélgetni? Mondhatni, hogy baráti a viszony, vagy inkább csak amiatt beszélgettek, mert egy családba kerültetek? Azt is írjátok meg, hogy a fent említettek közül melyik változat aktuális (tehát hogy milyen ágról sógornő), illetve, hogy melyikőtök került hamarabb a családba :)
Bátyám felesége. Nagyon jól kijövünk, kedves nő, sose volt konfliktusunk. Bár nem találkozunk túl gyakran, mindig fel tudjuk venni a fonalat, s jót beszélgetünk. Kb. 12 éve vannak együtt.
Férjem egyke, így nincs több sógorom/sógornőm.
Bátyám felesége
Elég felszínes a kapcsolatunk, szülinapkor, névnapkor felköszöntjük egymást, és az évente 3-4 találkozás alkalmával elcsevegünk a semmiről.
Jó viszonyban vagyunk. De még sokat kell tanuljon az életből...-már kezdett.
6 év van közöttünk és még érződik. Naív, azt hiszi az élet habostorta, a pénzt fáról szedik...a diplomát meg ingyen...Kicsit kényelmes is...
Ennek ellenére, már okés a viszonyunk 7-8 évvel ezelőtt még féltékeny volt a bátyjára :D
26-N
Párom húgával nem beszélek egyáltalán és a párom sem. Mindig is egy irigy, élősködő ember volt, az is marad.
Tesóm barátnőjét imádom, de sosem tekintettem barátnőnek. Nekem valahogy családtag ő is, bár jól el tudunk beszélgetni...havonta 2x találkozunk,sajos mindannyian sokat dolgozunk és más az időbeosztásunk is.
# 17: Húsz éves, sejtésem szerint rendezett körülmények között nőtt fel, naná, hogy naiv és még nem tudja, mi az élet. Ebben a korban majdnem mindenki az egy kicsit. Vagy jobban.
Ha 32 éves, akkor elnézést. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!