Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kapcsolatban vagy a...

Milyen kapcsolatban vagy a sógornőddel?

Figyelt kérdés

Elsősorban a sógornők közötti viszonyra vagyok kíváncsi, legyen szó a fiútestvér nejéről vagy a férj lánytestvéréről/fiútestvérének nejéről.

Milyen gyakran találkoztok? El tudtok mélyebben is beszélgetni? Mondhatni, hogy baráti a viszony, vagy inkább csak amiatt beszélgettek, mert egy családba kerültetek? Azt is írjátok meg, hogy a fent említettek közül melyik változat aktuális (tehát hogy milyen ágról sógornő), illetve, hogy melyikőtök került hamarabb a családba :)

2016. júl. 14. 17:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
2016. júl. 14. 21:35
 12/20 anonim ***** válasza:
91%

Bátyám felesége. Nagyon jól kijövünk, kedves nő, sose volt konfliktusunk. Bár nem találkozunk túl gyakran, mindig fel tudjuk venni a fonalat, s jót beszélgetünk. Kb. 12 éve vannak együtt.

Férjem egyke, így nincs több sógorom/sógornőm.

2016. júl. 14. 21:41
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Gyakorlatilag semmilyen kapcsolatban sem vagyok egyik sógórnőmmel se. Nem találkozunk, így nem is beszélgetünk. Nagyon ritkán, valami tényleg nagycsaládi izén pár évente max. De kb köszönünk , és annyi.
2016. júl. 14. 22:58
 14/20 anonim ***** válasza:
A 11.es életét szinte megkeserítette az okos, kedves, önzetlen sógornője
2016. júl. 15. 00:24
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
#14, nem én írtam ki a kérdést..
2016. júl. 15. 00:26
 16/20 anonim ***** válasza:
91%

Bátyám felesége

Elég felszínes a kapcsolatunk, szülinapkor, névnapkor felköszöntjük egymást, és az évente 3-4 találkozás alkalmával elcsevegünk a semmiről.

2016. júl. 15. 07:01
 17/20 anonim ***** válasza:
51%

Jó viszonyban vagyunk. De még sokat kell tanuljon az életből...-már kezdett.

6 év van közöttünk és még érződik. Naív, azt hiszi az élet habostorta, a pénzt fáról szedik...a diplomát meg ingyen...Kicsit kényelmes is...

Ennek ellenére, már okés a viszonyunk 7-8 évvel ezelőtt még féltékeny volt a bátyjára :D

26-N

2016. júl. 15. 09:03
 18/20 anonim ***** válasza:
A barátom nővérével jól elvagyunk, mikor összeül a család, de külön kb sose beszélgetünk.
2016. júl. 15. 17:29
 19/20 anonim ***** válasza:

Párom húgával nem beszélek egyáltalán és a párom sem. Mindig is egy irigy, élősködő ember volt, az is marad.

Tesóm barátnőjét imádom, de sosem tekintettem barátnőnek. Nekem valahogy családtag ő is, bár jól el tudunk beszélgetni...havonta 2x találkozunk,sajos mindannyian sokat dolgozunk és más az időbeosztásunk is.

2016. júl. 15. 19:46
 20/20 anonim ***** válasza:

# 17: Húsz éves, sejtésem szerint rendezett körülmények között nőtt fel, naná, hogy naiv és még nem tudja, mi az élet. Ebben a korban majdnem mindenki az egy kicsit. Vagy jobban.

Ha 32 éves, akkor elnézést. :D

2016. júl. 15. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!