Lefeküdnél a sógoroddal/sógornőddel, ha megkérnének rá, hogy legyen gyerekük?
Nem perverzitásból kérdezem, csak most láttam egy filmet, ahol a család és a társadalom erősen hagyományos. A nő nem tud teherbeesni valószínűleg a férj miatt, ezért saját anyósa javasolja, hogy a másik fiával feküdjön le titokban, az végülis majdnem ugyanaz a személy.
Tegyük fel, hogy örökbefogadás, meddőségi eljárások nem játszanak. A félreértés elkerülése végett újfent hangsúlyoznám, hogy most nem arra vagyok kíváncsi, hogy nőként kívánod-e a sógorod vagy sógorként megdugnád-e a tesód nőjét, hanem hogy megtennéd-e ezt, ha nagyon kellene a gyerek?
Nekem nővérem van, feleségemnek meg csak bátyjai, szóval esetemben csak valamelyik sógorom felesége jöhetne szóba, de nem hiszem, hogy menne.
Nem. IVF-et pròbàlnèk otthon, fecskendővel, ha màr sògortòl kène gyerek.
(egyèbkènt nem kell, trogerek a sògoraim , ès van elèg gyerekem)
Plusz ugye nem garantált, hogy egy alkalombon gyerek lenne, egészséges pároknál is átlagosan fél év úgy, hogy nem havi 1x lenne gyerek. Az meg milyen, hogy akkor hónapokig havi hol egyik-hol másik testvérrel... ááá, tuti nem, a végén meg nevelhetném egyedül a sógor gyerekét...
3as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!