Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lefeküdnél a sógoroddal/sógorn...

Molnarmarcell21 kérdése:

Lefeküdnél a sógoroddal/sógornőddel, ha megkérnének rá, hogy legyen gyerekük?

Figyelt kérdés

Nem perverzitásból kérdezem, csak most láttam egy filmet, ahol a család és a társadalom erősen hagyományos. A nő nem tud teherbeesni valószínűleg a férj miatt, ezért saját anyósa javasolja, hogy a másik fiával feküdjön le titokban, az végülis majdnem ugyanaz a személy.

Tegyük fel, hogy örökbefogadás, meddőségi eljárások nem játszanak. A félreértés elkerülése végett újfent hangsúlyoznám, hogy most nem arra vagyok kíváncsi, hogy nőként kívánod-e a sógorod vagy sógorként megdugnád-e a tesód nőjét, hanem hogy megtennéd-e ezt, ha nagyon kellene a gyerek?

Nekem nővérem van, feleségemnek meg csak bátyjai, szóval esetemben csak valamelyik sógorom felesége jöhetne szóba, de nem hiszem, hogy menne.

2021. júl. 19. 19:15
A kérdező szavazást indított:
Igen erőt vennék magamon és gyorsan túlesnék rajta, ennyi áldozatot megér, hogy legyen gyerek
Inkább legyenek gyermektelenek és boldogtalanok, de ekkora áldozatot nem hoznék, mindenképpen rossz lenne utána
57 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Nem. IVF-et pròbàlnèk otthon, fecskendővel, ha màr sògortòl kène gyerek.

(egyèbkènt nem kell, trogerek a sògoraim , ès van elèg gyerekem)

2021. júl. 19. 19:17
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Ha tényleg ez lenne az utolsó utáni lehetőség akkor belemennék a beültetésbe. Vagy adnék petét. De le semmilyen körülmények között nem feküdnék vele
2021. júl. 19. 19:19
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Ahogy az 1-es írja, ha már nagyon"muszáj", akkor szex nélküli megoldással, de inkább így sem.
2021. júl. 19. 19:20
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Ha nekem kellene gyerek, és a férjem miatt nem lehet, akkor biztos nem csináltatnám fel magam a testvérével, sem titokban, sem máshogy. Vagy rámegy a kapcsolatunk a gyermektelenségre, vagy nem.
2021. júl. 19. 19:24
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Az én sógorom elég szexi pasas, de biztosan nem feküdnék le vele, ez már gondolati szinten is taszító, hiába tartom egyébként objektíven egy vonzó férfinek. Petét szívesen adnék viszont ha arról lenne szó, de testi kontaktust a férjemen kívül mással nem szeretnék létesíteni.
2021. júl. 19. 19:24
 6/11 anonim ***** válasza:
93%

Plusz ugye nem garantált, hogy egy alkalombon gyerek lenne, egészséges pároknál is átlagosan fél év úgy, hogy nem havi 1x lenne gyerek. Az meg milyen, hogy akkor hónapokig havi hol egyik-hol másik testvérrel... ááá, tuti nem, a végén meg nevelhetném egyedül a sógor gyerekét...

3as voltam

2021. júl. 19. 19:25
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Egyrészről amúgy is azt gondolom, hogy az ő boldogságuk nem az én dolgom, másrészről pedig ez részemről túl nagy kérés, a gondolat is taszítana.
2021. júl. 19. 19:31
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Semmiképpen!
2021. júl. 19. 19:48
 9/11 anonim ***** válasza:
91%
Lefeküdni biztos nem. De ha a férjem is beleegyezik és úgy gondolja, akkor névtelen donorral lombik.
2021. júl. 19. 20:37
 10/11 anonim ***** válasza:
91%
Feküdni nem. De ha legális lenne a beranyasag akkor kihordanam az ő gyereküket.
2021. júl. 19. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!