Szerintetek a tegnapi lh tesztem pozitív volt?
Én már nem tudom eldönteni, hogy az már az a bizonyos pozi vagy az is negatív és nem sikerült ez a ciklus.
Első tesztelő hónap. Az előző napokat szándékosan nem raktam fel mert egyértelmű negatív.
Igen, már egy hete késik, úgy tűnik tökéletes volt az időzítés és a testem működése is 😁
Egyértelmű pozi hcg tesztem lett ☺️
Dokihoz majd kB 3 vagy 4 hét múlva szeretnék menni, akkor már azért látni fogja a tutit 😃
Többieknek szorítok, hogy ugyanezt a boldogságot átéljék! 🥰🤞🙏
4-es vagyok.
De szuper 😊
A hónapban mi is elég jól időzítettünk. 11-16.ciklusnapig együtt vtunk minden nap. 15-en volt pé-m. Ma reggel lett elég érzékeny a mellbimbóm kB mint anno mikor a fiamat szoptattam 6 éve olyan érzés 🤷♀️
De sem görcsölés se mellfeszülés nincs. 2 nappal nemvárt előtt talán már tesztelek majd predivel de inkább ki akarom várni azt a 4 napot már 😁
Nekem igazából nemvárt előtt 4 nappal full neva volt a teszt, de 2 nap múlva már halvány pozitív 🙂
Pms tüneteim megvoltak ugyanúgy mintha meg akarna jönni, de mégis olyan érdekesen éreztem magam, nem erősen görcsölgettem ahogy szoktam, hanem olyan nem is tudom tompán, bizsergető fájt a hasam😅
Írd meg 4es pár nap múlva akkor, hogy mi lett, kíváncsi vagyok 😊🤞
Mindenképpen megírom 😊
Most rokonoknál vagyunk, holnap reggel innen megyek dolgozni szóval esélyem sincsen már túl korán tesztelni. Direkt nem hoztam magammal a tesztet csak a vitaminjaimat😁
Helyes☺️
Tényleg sokat segít ha nem stresszelünk rá nagyon. Sokszor tényleg csak ez áll a sikertelenség mögött.
(Természetesen sok más is állhat, de az egy egészen más téma)
Megtettétek amit tudtatok, mostmár csak várni kell 😊 De nem kell elkeseredni ha mégsem jött össze, hidd el a baba pontosan tudja mikor fog téged kiválasztani kedves 4es 🙃
Gratulálok kedves kérdező! 🥰😘4-es nekem péntek az esedékes nemvárt napja, hát kíváncsi vagyok, mert kB minden tünetem megvan már most, mint amikor a kisfiamat vártam. Érdekesség a dolognak, hogy amikor a kisfiam fogant akkor ovu teszteltem, meg most is. Egyébként soha. Kíváncsian várom a fejleményeket! Nagyon drukkolok. Remélem mindkettőnknél örömhír lesz!
Majd jelentkezz!
17es vagyok. No nekem ma, mint derült égből a villámcsapás, megjött!
No de csak előre.
4-es, remélem neked jobban alakul a hónapod! 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!