Szerintetek a tegnapi lh tesztem pozitív volt?
Én már nem tudom eldönteni, hogy az már az a bizonyos pozi vagy az is negatív és nem sikerült ez a ciklus.
Első tesztelő hónap. Az előző napokat szándékosan nem raktam fel mert egyértelmű negatív.
szia. nekem is első tesztes hónap volt július elején.
az enyém így nézett ki 11-15. ciklusnapig. én a középsőt (13.cn) vettem pozitívnak, nekem az volt a legerősebb. 24 óránként teszteltem, vannak akik napi 2x tesztelnek, hogy biztosan elkapják a csúcsot.
Igen az egyértelmű nekem is, hogy az első meg az utolsó negatív. Bár nem a legjobb képminőséget raktam fel 🙈 De akkor a tegnapi veszem pozitívnak. Pár hét múlva kiderül, hogy milyen volt az időzítésünk a párommal (persze tudom, hogy nem csak ezen múlik a baba🙂)
4-es én is pozinak látom a középsőt, szurkolok ha baba miatt teszteltél
Oh sajnálom, de új ciklus, új remény, sikerülni fog😊🤞
Múlt hónapban mi is kB jókor lehettünk együtt, de mensi előtt 2 napig, nagyon gyengén én is barnáztam, pedig nem jellemző nekem, de ha most is netalán úgy alakul én is megyek dokihoz, legalább hogy nézzen rám, hogy mizu. Bár már voltam az idén nála az éves szűrésen, de nem árt ha majd mégegyszer rám néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!