Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen "hétvégi apukának lenni"?

Milyen "hétvégi apukának lenni"?

Figyelt kérdés

Terhes tőlem egy lány.

Igazából nem szeretem őt különösebben,egyszer egy estén kölcsönösen megkívántuk egymást.

Nem volt senkim ő is szingli volt így alakult.

Megtartja a babát, természetesen mivel tőlem van ezért mind ő mind a baba amibe csak tudok mindenbe számíthat rám.

Szóval,mégis ez hogyan fog működni?

2021. jún. 30. 19:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Két normális ember között szerintem működhet bármilyen felosztás, ha a két szülő a gyerek érdekében összedolgozik. Láttam egy csomó elvált párt, ahol a gyerek érdekében normálisan működik a kapcsolat, és nincsenek piti játszmák.

Amint egyik vagy másik ettől eltérően viselkedik, jönnek a gondok. És úgy se könnyű se jó nem lesz. Senkinek. Te maximum annyit tehetsz, hogy korrektül viselkedsz mindig, és megadod az esélyt a korrekt viszonyra a gyerek miatt. A lányon múlik, hogy mit kezd ezzel. Ha csak minimális esze van, nem utasítja el a segítséget, mert szüksége lesz rá.

2021. júl. 1. 05:11
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
Jól átcsesztek téged😀 ha egy nő nem AKAR terhes lenni nem lesz az!😀
2021. júl. 1. 08:40
 13/18 anonim ***** válasza:
41%

Az egy gimnazista kiscsaj, tizenéves, a 34 éves lúzer hapsi pedig bénázott a gumival(talán túl vékony neki..), ami lejött.

Ha egy pasi nem akar gyereket, nem lesz neki! Nők nem tudják random kiszívni férfiakból a spermát, hogy felnyomják maguknak!

2021. júl. 1. 09:01
 14/18 anonim ***** válasza:
81%

Ohh én is nő vagyok és pontosan tudom hogy kell megelőzni a gyereket, ellenorzod a gumit, szedsz fogamzasgatlot, vagy használsz esemény előttit, rengeteg fogamzásgátló módszer van és 19 évesen az embernek van már annyi esze hogy tudja ezeket, nekem is volt és mivel ismerem női társaimat kettő eset van amikor egy nőnek becsúszik a gyerek:

1: azt AKARJA hogy becsússzon

2: buta mint a s*gg

3: felelőtlenül használja a fogamzásgátlót ( nem szedi rendesen, nem figyel a gumira)

4: tényleg véletlenül kiszakad a gumi de ha bármi ilyesmi történik és nem akarja tönkretenni a pasi a gyerek és a saját életét ( TEHÁT nem akar gyereket) beveszi a 72 órási tablettát

😊

Nyilván beteg a pasi amiért egy ennyivel fiatalabb csajt dugott meg, de nehogy már a kiscsaj legyen védve😃 A mostani fiatal csajok többsège alig várja hogy egy félnótás idiótát átverjen és kihasználjon.

24/N 😊

2021. júl. 1. 09:56
 15/18 anonim ***** válasza:
51%

Ja, mert akinek hétvégi apja van(tehát a fél világ), vagy csak egy szülője(szintén rengeteget), tehát nem a hagyományos család, annak tönkre van menve az élete.

Köszi, a miénk nincs.

19 évesek annyir kis nudlik, hogyha bejönnek ügyet intézni, elhalkulnak, alig mernek megszólalni, ha az ember erélyesebb velük, akkor behúzzák fülük farkuk és csendben tűrik, hogy számonkérje őket az ügyintéző, amiért késtek a határidővel.

Majd ha távolabb leszel a 19től, akkor alkoss véleményt, mert egy harmincas kiállása, élettapasztalata közelében sincs egy sokszor elnyomott(akik vén pasikkal jönnek össze, sosem az egészségesen, bántások nélkül nevelt réteg) tinilányénak. Nincs felmentve teljesen ő se, de lányoknál annyira nagy szokott lenni a szülői nyomás, a tabuk, a felvilágosítás hiánya és olyan rohadtul izgulnak és nem mernek beszélni(csak egymásközt osszák a hülyeségeket), hogy egy harmincas férfi sosem fog egy ligában játszani egy 19 évessel, aki csak egy éve felnőtt jogilag, testileg meg nem felnőtt, 23 éves koráig tart a fejlődés.

Ha távolabb kerülsz korban a tiniktől, és úgy töltesz több időt köztük, nagyobb rálátásod lesz.. Én is tudtam pl, hogy milyen a jó együttlét, előjáték, meg ilyenek, meg sok más dolgot is tudtam, de kivitelezni, szólni érte évekbe telt, mire megtanultam kiállni magamért. Hány olyan pasival jöttem össze és tettem olyan dolgokat, amiket nem akartam, hogy szeressen a másik és ne tűnjek hülyének, és elégedettek legyenek velem.. Ha azt mondta kényelmetlen neki a gumi, tablettát szedtem, csak hogy neki jó legyen, és inkább én szívtam. Ha azt mondta a pasi, hogy már 5 éve megszakítással védekezik és hülye vagyok, mert nem tudok semmit a peteérésről, meg ilyenkor nem lehet teherbeesni, meg ő amúgy is cigizik, ami írtja a spermát, én úgy éreztem hülye vagyok hozzáképest és csak a mázlin múlott. Aztán felhúzásnál nem tudtam mire kell figyelni, egy gumit sem húztam fel az első egy két évben, amíg szexuális életet éltem, és a barátnőim sem. Mindnél a pasi bénázott vele. Banánra meg uborkára többet is, de élesben soha.

A kis szorongó(de nagyszájú) tinilányok sosem játszanak egy ligában egy olyan emberrel, akinek x év tapasztalata van az életről. Ha pedig harmincas éveire a kis szorongó tinik szintjén van.. hát nem kellene őket kajtatnia.

Ismerd meg jobban a tiniket, mert lehet nagy szájuk van, és menők próbálnak lenni és hülyeségeket beszélnek, de pont olyan a többség, mint mondjuk aaaz amerikai szépségben a szőke kislány. Összehord mindenfélét, a teste valamennyire fejlődik, próbál menőnek látszani, nagyokat mondani, de igazából egy kislány, ha tettekre kerül a sor, pláne ha olyannal kerül össze, akivel nincs egy ligában.

2021. júl. 1. 10:19
 16/18 anonim ***** válasza:
27%
Hat nem tudom miért gondolod hogy mindenki ugyanolyan, azért mert te manipulatív voltál “tiniként” még nem azt jelenti hogy mindenki kis butus tudatlan “tini” lány. Nem mindenki olyan elnyomott hogy a szülei befolyása alatt álljon ennyi idősen, nekem vannak velem egykorú barátaim, DE a legtöbben 30+ak és pont azért mert a korosztályom többsége nevetségesen viselkedik és tényleg alig várják hogy felcsináltassák magukat egy idősebb faszival hogy utána pár évre hátra dőljenek vagy örökre kitartottak legyenek, nem kell megismernem a tiniket jobban aki meg buta és nem tud védekezni az megérdemli, egyébként mivel a nőnek szívás a szülés, terhesség elég egyértelmű hogy magadat kell védened amúgy meg ha a pasi nem akarja felhúzni a gumit semmi probléma meg kell mondani hogy nincs szex nélküle, tény hogy sok a buta, egyszerű nő, de elég egyértelmű hogy a terhesség a nőt érinti leginkább így ha valaki tényleg nem akar terhes lenni és nő nem lesz az.
2021. júl. 1. 10:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy te mozogsz e tinik közt, én naponta elég sokkal találkozom, beszélek, ügyintézünk, hallom ahogy barátnőikkel, haverjaikkal beszélnek, majd utána velem, ég és föld a kettő, a fiúk sem tudnak jobban kiállni magukért. Nyilván nem csak egy típus van, de azért ez elég jellemző tinivonás, mutatni a többieknek, hogy érsz valamit..

A manipulatív és a maniplulálható nem ugyanaz.

Szóval 10+ évvel idősebbek közt mozogsz?:) Áh, akkor te vagy az, aki a különc típus, aki nem tud beilleszkedni, így meg is van..

Hát sajnálom.

De legalább abban egyet értünk, hogy védekezni mindkét félnek egyszerre kellene.

2021. júl. 1. 11:30
 18/18 anonim ***** válasza:
2 gyerekes anyuka vagyok. Szerintem nem is ezzel lesz a baj h ellened uszítjak a gyereket hanem ha majd te is családot szeretnél nehéz lesz normális feleségét találnod aki úgy elkotelezi magát melletted h már van egy gyereked...én lemondanek a gyerek jogairól ha a helyedben lennék mert sosem lesz utána normális eleted
2021. júl. 20. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!