Milyen "hétvégi apukának lenni"?
Terhes tőlem egy lány.
Igazából nem szeretem őt különösebben,egyszer egy estén kölcsönösen megkívántuk egymást.
Nem volt senkim ő is szingli volt így alakult.
Megtartja a babát, természetesen mivel tőlem van ezért mind ő mind a baba amibe csak tudok mindenbe számíthat rám.
Szóval,mégis ez hogyan fog működni?
Minden azon mulik hogy nektek kettotoknek mennyire korrekt a kapcsolatotok a lannyal.
Nalunk ez ugy mukodik hogy kethetente hetvegen ove a gyerekfelugyelet, elviszi oket pentek este, hozza vasarnap delutan. Ezen kivul jon jatszani veluk minden kedden es csutortokon a nem hetveges heteken, kedden a hetveges heteken. Ez 3 even feluli gyerekekre vonatkozik, ez alatt te mesz az anya lakhelyere (ha tamogatja). Ezen kivul minden kozos megegyezes kerdese. Az elejen valoszinuleg mindig te mesz majd hozzajuk, fizeted a gyerektartast, vihetsz neha aprosagot. Tenyleg minden azon mulik h a lannyal mennyire jossz ki jol, mibe von teged bele.
Az a helyzet,hogy nem is a lány a probléma hanem inkább a csaj szülei.
Náluk lakik még mindenbe beleszólnak.
És van ez az apróság,hogy ki nem állnak engem.
A lányuk 19/L én pedig 34/F vagyok.
Igazából attól félek,hogy ellenem fogják nevelni majd a gyerekemet
pl. minden szemét rossznak elmondanak majd,tehát,hogy a gyerek elött minden leszek csak jó nem.
Hétvégi apukának jó lenni.
Ne félj attól, hogy a gyerek megutál, mert a szemében úgyis mindig az anyja lesz a rossz zsaru, te pedig az engedékeny, jó apuka, aki csak biodíszletként hajlandó a gyerek életébe részt venni és hozzád fognak jobban kötődni.
Ne aggódj, te és a hozzád hasonló hétvégi apukák csak a jót veszik ki a gyerekvállalásból és csak azt kapják.
Pedig ez nagyonis megeshet.
A lány 19 évesen függ a szüleitől anyagilag, tuti nem fog elköltözni a szüleitől. Hacsaknem te kiemeled abból a közösségből. Az egzisztenciád gondolom megvan hozzá.
Van egy lányom. Én sem örülnék, ha 19 évesen teherbe ejtené egy 34 éves pasi egy kalandból. Valahol megértem a szüleit.
Bár nekem van egy olyan megérzésem, hogy a lány így akar magának jövőt teremteni.
Neeeemár. A pofám leszakad. A 30as fószer felcsinál egy tinit, bszik gumit húzni, és még ő pattog azon, hogy a tinilány életében fontos szerepe van a szüleinek..
Istenem szerencsétlen gyerek, nagyon nehéz lehet neki. Kérdező, készülhetsz egy hosszú monogám életre, mert a korodbeli nők amint meghalják, hogy a gyereked anyja 15 évvel fiatalabb nálad, úgy otthagynak, mint a sicc.
Hétvégi apukának lenni jó, ha nem szereted a gyereked, csak megtűröd, de be nem ismernéd. Rossz, ha szereted a gyereked, mert minden nap vele akarnál lenni. Aki megdug egy tinit, középkorú felnőtt létére, az szerintem élvezni fogja az apaságot, komoly érzelmekre nem lehet tőle számítani.
Legalább nem veszed el a lányt feleségül, tönkretéve azzal az esélyét a boldogságra.. ez is valami, még csak az kéne, hogy elrabolj 10 évet egy rossz házasságban az életéből..
Üdv, egy 28 éves anyuka.
34 évesen középkorú lennék ?
Mindig azt hittem,hogy az inkább 45-50 felé van.
Különben húztam gumit csak valahogy lecsúszott.Szerintem rosszul húzhattam fel.
Nem így terveztem,de így alakult a gyerekem bármi is történjen.Őt és az anyukáját is amennyire csak tudom erőmből ki tellik támogatom.
Tudom elkönyveltem mindenki szemében én vagyok a gonosz "csábító".
34 éves mióta középkorú? 15 évvel idősebb, na és? A lány nagykorú. Egyébként nagyon is felelősségteljes a kérdező.
74N
Pont ez az.
Erődből támogatni fogod.
Ezt ő is tudja és ki fogja használni.
Nem mondom, hogy te vagy a gaz csábító, de te vagy a tapasztalt, felelősségteljes felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!