Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki érezte a beágyazódást...

Aki érezte a beágyazódást (implantation), az milyen tüneteket produkált?

Figyelt kérdés
Külföldi fórumokon és cikkekben olvasom, hogy 20-23. ciklusnap környékén (28 napos ciklus esetén) a nők 20-25%-a megérzi, mikor beágyazódik a megtermékenyített petesejt. Van köztetek, aki érzett ilyesmit? Milyen volt pontosan, társult hozzá vérzés? Én a 21. ciklusnap óta tompa, szinte csiklandozó nyomást érzek az alhasamban, főleg jobb oldalt. Nem kellemetlen, de teljesen szokatlan 6 nappal a menstruáció előtt. Arra gondolok, hogy lehet, hogy abba a 20-25%-ba tartozom. Fáradékonyságot is érzek, de az lehet a hőség miatt is.
2021. jún. 20. 14:18
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Szorítok nektek! :)

Nekem sajnos nem volt sikeres június hónap, mikor a kérdést kiírtam—próbálkozunk tovább. Írjátok majd meg a fejleményeket 😊

2021. aug. 9. 23:38
 32/43 anonim ***** válasza:

Nekem ma van a nem várt napja.

Hasam fáj megjön érzésem van.. 😥😥

Reggel teszteltem és negatív...

😒😒

2021. aug. 10. 09:46
 33/43 anonim ***** válasza:

Én 12-re nem várom, ma csináltam predit, 12. dpo, negatív lett :/ de még nincs semmi érzésem, sem hogy megjönne, sem semmi. Mellem kicsit érzékeny. De elengedtem ezt a hónapot, maximum ha vasárnapig sem jön meg, akkor csinálok 25-ös x-epil van itthon 2 db

De megyek 3. és 21. napi vérvételre is következő ciklusban, szóval lh tesztelni sem fogok.

2021. aug. 10. 09:57
 34/43 anonim ***** válasza:

Én vagyok akinek mára kellett volna megjönnie..

Mértem a testhőm 37 fok.

Nekem alacsony a testhőm jó ha max 35.4-36 elérii.

Ez mitől lehet??

Vagy a nagy meleg miatt ennyi??

2021. aug. 10. 14:46
 35/43 anonim ***** válasza:

én csak most 1 hete mérem a hőmet, hátha tudok belőle valamire következtetni, de elvileg amíg nem esik le a hőd, addig nem jön meg

viszont van akinek azután jön meg, hogy lemegy a hője, van akinek előbb jön meg utána megy le

de gondolom az időjárás is azért befolyásolhatja

2021. aug. 10. 16:05
 36/43 anonim ***** válasza:

Sziasztok..

Nekem megjött.. 😌

Annyira csalódott vagyok..

Volt szép peteérésem és mégsem sikerül.. 😑😑

Annyira nehéz már ezt csinálni.. 😒😒

2021. aug. 11. 16:18
 37/43 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom! Fel a fejjel 💛
2021. aug. 13. 15:38
 38/43 anonim ***** válasza:

35-ös vagyok.

Nekem 2 napja késik de már elkezdtem picit barnázni. 4 napja predictor negatív bár vmi halvány 2.volt rajta de sztem száradási lehetett. Vasárnapig ha nem jön meg azért csinálok még egyet

2021. aug. 13. 18:48
 39/43 anonim ***** válasza:
18#as vagyok. Én 12-re nem vártam, 11én egész nap barnáztam, pedig nem szoktam sosem. 12 reggel csináltam tesztet, nagyon-nagyon halvány 2.csíkos lett. Erre aznap délután nagy fájdalmak közepette megjött😔
2021. aug. 14. 00:51
 40/43 A kérdező kommentje:
:(((( nagyon sajnálom, hogy nem jött össze. Új hónap, új remény. :)
2021. aug. 15. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!