Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki érezte a beágyazódást...

Aki érezte a beágyazódást (implantation), az milyen tüneteket produkált?

Figyelt kérdés
Külföldi fórumokon és cikkekben olvasom, hogy 20-23. ciklusnap környékén (28 napos ciklus esetén) a nők 20-25%-a megérzi, mikor beágyazódik a megtermékenyített petesejt. Van köztetek, aki érzett ilyesmit? Milyen volt pontosan, társult hozzá vérzés? Én a 21. ciklusnap óta tompa, szinte csiklandozó nyomást érzek az alhasamban, főleg jobb oldalt. Nem kellemetlen, de teljesen szokatlan 6 nappal a menstruáció előtt. Arra gondolok, hogy lehet, hogy abba a 20-25%-ba tartozom. Fáradékonyságot is érzek, de az lehet a hőség miatt is.
2021. jún. 20. 14:18
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
17 vagyok. Ne add még fel😊 vannak akiknek ugyanaz a pms tünet van aztán nem jön meg😊
2021. aug. 7. 22:39
 22/43 anonim ***** válasza:
Ti mikor teszteltek??
2021. aug. 7. 22:50
 23/43 anonim ***** válasza:

17-es vagyok 12-re nem várom. Ki akarom húzni valahogy addig de legalább 10-én reggelig 😁

Nekem csak reggelente nehéz mert délutániból már biztosan nem tesztelnék ilyen korán😊

2021. aug. 8. 01:11
 24/43 anonim ***** válasza:

Én is nemvárt után 1-2 nappal hogy biztos eredményt kapjak.. 😊

Ha ki bírom addig.

2021. aug. 8. 08:16
 25/43 anonim ***** válasza:
17-es vagyok. Mi ma anyósomékhoz megyünk családi összejövetel miatt és onnan megyek holnap reggel dolgozni. A tesztet direkt otthon hagytam. Így már 12.dpo előtt nem is tudok tesztelni semmiképp 😁 akkor meg már talán kibírok 2 napot 😁
2021. aug. 8. 10:06
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
18-as vagyok😊 elvileg 4 nap van a nemvártig, de reggel hirtelen felindulásból csináltam egy 10-es tesztet, abszolút negatív eredménnyel. De nem keseredtem el, még bizakodó vagyok😊
2021. aug. 8. 12:10
 27/43 anonim ***** válasza:
Én ezért nem merek. Van vmi tüntleted?
2021. aug. 8. 12:41
 28/43 anonim ***** válasza:
18# Van egy kis folyamatos has szurka, fájdogál a cicim, inkább hónalj környékén, kicsit fáradékonyabb vagyok. Tudom ezek lehetnek pms tünetek is, de mivel nekem nagyon régóta minden előrejelzés nélkül szokott beköszönni a mesni, ezért vagyok még bizakodó 😊
2021. aug. 8. 14:54
 29/43 anonim ***** válasza:
Nekem a hónalj felőli mellhúzódás pms de most a mellbimbóm érzékeny még a melltartó is rossz érzés rajta. Igazából pont az a fura hogy ezen kívül nem érzek semmit 😊
2021. aug. 8. 15:02
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 napom van nem vártig..

Nagyon fáj a hasam én szerdán megyek hcg vérvételre és progreszteron szintet néznek.. 😊

Annyira kíváncsi leszek..

2021. aug. 8. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!