Aki érezte a beágyazódást (implantation), az milyen tüneteket produkált?
Figyelt kérdés
Külföldi fórumokon és cikkekben olvasom, hogy 20-23. ciklusnap környékén (28 napos ciklus esetén) a nők 20-25%-a megérzi, mikor beágyazódik a megtermékenyített petesejt. Van köztetek, aki érzett ilyesmit? Milyen volt pontosan, társult hozzá vérzés? Én a 21. ciklusnap óta tompa, szinte csiklandozó nyomást érzek az alhasamban, főleg jobb oldalt. Nem kellemetlen, de teljesen szokatlan 6 nappal a menstruáció előtt. Arra gondolok, hogy lehet, hogy abba a 20-25%-ba tartozom. Fáradékonyságot is érzek, de az lehet a hőség miatt is.2021. jún. 20. 14:18
1/43 anonim válasza:
Ez egy mikroszkopikus méretű sejtcsomó. Nem lehet érezni. Csak premenstruációs jeleket lehet érezni ilyenkor, ami menzesz és terhesség előtt is egyaránt jelentkezik.
3/43 anonim válasza:
Lehet érezni.
Én az ovulációt is érzem pontosan.(uh.al igazolt)
Amikor sikeres hónapunk volt azt is megéreztem,szurkált,belenyilalt kb.3 napon keresztül.
4/43 A kérdező kommentje:
Utolsó, és mennyivel a nyilallások után teszteltél pozitívat?
2021. jún. 20. 18:31
5/43 anonim válasza:
5-6 nappal később teszteltem halvány pozitívat.
Aki lepontozott annak üzenem,bármennyire is hihetetlen,mert ti nem érzitek attól még vannak nők akik érzik,ugyanúgy mint a petefészek ciszta is fájdalmas és érezni mikor kidurran!
6/43 anonim válasza:
Nekem ketto terhessegbol ketszer volt is beagyazodasi verzes. Par csepp,mivel en sosem verzek koztes idoben,rogton tudtam mindkettonel,h sikerult es en is ereztem az eros nyillalsokat petefeszekben,egy hettel peteeres utan,szoval az is eleg egyertrlmu volt.
7/43 anonim válasza:
Mindig érzem az ovulációt (igazolt). Az első terhességemnél pedig az ovut követő 6-7. napon erős nyilalásokat is éreztem egy ponton. Később kiderült, hogy valóban azon a ponton ágyazódott be. Korábban sosem éreztem ilyet, ez az egy alkalom volt. Most a kistesóra várunk fél éve, de a szoptatás miatt csak múlt hónapban jött meg, így ez az első valóban esélyes ciklus. Ebben a hónapban éreztem először az ovulációt, valami 6-7. napokon erős nyilalásokat egy ponton. Bizakodó vagyok, pár nap múlva kiderül. :)
8/43 anonim válasza:
Én határozottan éreztem.A beágyazódás,szó szerint beágyazódás!Persze hogy járhat fájdalommal.Én egy eszméletlen fura nyilalást éreztem.Olyan volt mintha tűvel szurkálnának.
9/43 anonim válasza:
Nyilalásokat én is éreztem, meg tudjátok még mit? Nagyon furán hangzik, de olyan érzésem volt, mintha egy pezsgőtabletta lenne odabent és pezsegne 😁 ez az ovu után egy héttel volt. Tegnap kellett volna megjönnie, ma teszteltem egy halvány pozit, de még nem akarom elkiabálni. Hadd nem mondjam, folyamatosan rohangálok a wcre, hogy megjött-e 🙈😂
10/43 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez a pezsgőtablettás hasonlat nagyon találó, tök jól leírja, amit én is érzek!!
Gratulálok a pozitív tesztedhez! Más tüneted is van/volt?
2021. jún. 22. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!