Miért van az, hogy beleképzelünk mindent a teherbeesésbe? Hogy nincs is baba, de érezzük a tüneteket a feltételezett beágyazódáskor?
Missed abom volt tavaly. 3 hónapja próbálkozunk. Az első baba úgy összejött, hogy nem terveztük. És el is ment.
Most viszont tervezzük, tudatosan élünk, terhesvitamint szedek, stb.
De a baba csak nem jön... Pedig ovu idején 2 naponta együtt vagyunk.
Na de miért van az, hogy a testünk hamis jeleket küld? Beképzeljük a terhességet.
Mert meggyőződésünk hogy valami tünete kell hogy legyen a terhességnek, már nagyon korán, pedig lehet nincs is, nekem nem volt. Amiket ilyenkor észreveszel, az volt régebben is, csak nem figyletél fel rá. Látod amikor az ember annyira figyeli magát nehezebben jön össze, mi is így voltunk vele, én is ovu tesztet vettem, hőmérőzést próbáltam, aztán abbahagytam, igazából nem is tudtam ezt jól használni, össze vissza mértem mindent, így elegem lett végül mikor semmit nem figyeltem terhes lettem.
Most is próbálj meg nem figyelni persze szedd a vitamint, de ne azt figyeld hogy 2 napota legyetek együtt, hanem mikor jól esik és ne csak ovukor.
Ha egyszer terhes lettél tuti sikerül megint gondolj erre, csak nem tudni mikor az meg legyen meglepi :) így máris nem görcsölsz majd úgy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!