Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki érezte a beágyazódást...

Aki érezte a beágyazódást (implantation), az milyen tüneteket produkált?

Figyelt kérdés
Külföldi fórumokon és cikkekben olvasom, hogy 20-23. ciklusnap környékén (28 napos ciklus esetén) a nők 20-25%-a megérzi, mikor beágyazódik a megtermékenyített petesejt. Van köztetek, aki érzett ilyesmit? Milyen volt pontosan, társult hozzá vérzés? Én a 21. ciklusnap óta tompa, szinte csiklandozó nyomást érzek az alhasamban, főleg jobb oldalt. Nem kellemetlen, de teljesen szokatlan 6 nappal a menstruáció előtt. Arra gondolok, hogy lehet, hogy abba a 20-25%-ba tartozom. Fáradékonyságot is érzek, de az lehet a hőség miatt is.
2021. jún. 20. 14:18
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
9es vagyok és semmi, de semmi tünetem nincs, azon kívül, hogy néha elég erős mensi görcseim vannak. Olyankor rohanok megnézni, hogy mi van, de megpróbálok lenyugodni, mert a stressz sem tesz jót 😀
2021. jún. 22. 20:01
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Olvassa még valaki?

Mi lett a megérzésetekből? :)

Nekem 7-8 nap múlva kellene nem megjönnie, én is ovuláció után 5-7 nappal azaz még ma is furcsa szurkálásokat érzek a bal petefészkemnél, meg bizsergést, csiklandozást... mellem is másképpen érzékeny, mint szokott. PMS-ként gyakran feszül a mellem de oldalról hónalj irányából. Most meg inkább érzékeny és középen, illetve a mellbimbóm. Nagyon bízom benne, hogy ez volt az a sikeres hónap :)

2021. júl. 8. 12:18
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

Én terhes vagyok. :) Orvoshoz csak 2 hét múlva megyek, a 8. héten, remélem minden rendben lesz.

2021. júl. 8. 14:22
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 7-es. Gratulálok!

Jajj nagyon bizakodó vagyok akkor most :) nekem is ovu utáni 6-7.naptol vannak szurkálások. És ma jött egyetlen egy csepp barna :) nagyon bízom benne hogy beágyazódás lehetett😊

12-es

2021. júl. 8. 16:31
 15/43 anonim ***** válasza:
Köszönöm! És szurkolok! 😊
2021. júl. 8. 17:29
 16/43 anonim ***** válasza:

Azóta lett valami fejlemény??

8 napom van nem vártig ma egy kis barnás folt volt a bugyimon és 2 napja szúrkál nyilalgat a méhemnél...

25-én volt ovulációm..

2021. aug. 1. 16:03
 17/43 anonim ***** válasza:

Én 12-es és 14-es vagyok.

Nekem 6 nappal a nemvárt előtt volt a barnázás és 5 napig tartott majd 1 nappal korábban megjött. Szóval nekem sajnos nem beágyazódás volt múlt hónapban. Remélem talán ez a hónap sikeres volt :) de most 12-ere nem várom

2021. aug. 1. 17:43
 18/43 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én a 9.dpo-nál tartok, 12-re nem várom :) Minden hónapban maximálisan érzem,mikor van peteérésem, de nekem nem az az általános nyilaló, szurkáló érzés van ilyenkor, inkább úgy tudnám leírni, mintha folyamatosan tele lenne a hólyagom. A mensit nekem egy kis mellfeszülésen kívül semmi nem szokta jelezni, ezért bizakodom, mert egy pár napja folyamatos, nem éles, de állandó apró kis szurkálásokat érzek a hasamban. Első babások lennénk! :)
2021. aug. 7. 20:47
 19/43 anonim ***** válasza:

17-es vagyok. Én is 12-re nem várom, szintén 9.dpo 😊

Nekem ma lett érzékeny a jobb mellbimbóm. Múlt hónapban is hasonlóan kezdődött csak hamarabb (19.cn) és ugye 5nappal nemvárt előtt barnáztam végig amíg meg nem jött. Most 19.ciklusnaptól napi 2 csésze palástfű teát iszom. Barnázásnak nyoma nincs, 24.ciklusnapon halisten. Előző ciklusban a 23.on kezdődött és görcsöltem is kellemetlenül (nem fájdalmas volt). Úgy gondolom valamiért akkor nem tudott megtapadni a babó.

Te mikor tesztelsz először? Én meg akarom várni legalább a 12.dpot. Predictor earlyt vettem tegnap😊

2021. aug. 7. 21:20
 20/43 anonim ***** válasza:

16 vagyok..

Én 10-ére nem várom..

Mi is első babások lennénk 2 év próbálkozás után.

Nekem ugyanazok a tüneteim vannak mint általában mensi előtt.

Görcsöl a méhem sűrűn járok pisilni mellbimbó fájdalom és a levert depis hangulat.

Tehát már biztos is vagyok benne h megint nem sikerült... 😒😒

2021. aug. 7. 22:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!