Aki érezte a beágyazódást (implantation), az milyen tüneteket produkált?
Sziasztok. Olvassa még valaki?
Mi lett a megérzésetekből? :)
Nekem 7-8 nap múlva kellene nem megjönnie, én is ovuláció után 5-7 nappal azaz még ma is furcsa szurkálásokat érzek a bal petefészkemnél, meg bizsergést, csiklandozást... mellem is másképpen érzékeny, mint szokott. PMS-ként gyakran feszül a mellem de oldalról hónalj irányából. Most meg inkább érzékeny és középen, illetve a mellbimbóm. Nagyon bízom benne, hogy ez volt az a sikeres hónap :)
Én terhes vagyok. :) Orvoshoz csak 2 hét múlva megyek, a 8. héten, remélem minden rendben lesz.
Kedves 7-es. Gratulálok!
Jajj nagyon bizakodó vagyok akkor most :) nekem is ovu utáni 6-7.naptol vannak szurkálások. És ma jött egyetlen egy csepp barna :) nagyon bízom benne hogy beágyazódás lehetett😊
12-es
Azóta lett valami fejlemény??
8 napom van nem vártig ma egy kis barnás folt volt a bugyimon és 2 napja szúrkál nyilalgat a méhemnél...
25-én volt ovulációm..
Én 12-es és 14-es vagyok.
Nekem 6 nappal a nemvárt előtt volt a barnázás és 5 napig tartott majd 1 nappal korábban megjött. Szóval nekem sajnos nem beágyazódás volt múlt hónapban. Remélem talán ez a hónap sikeres volt :) de most 12-ere nem várom
17-es vagyok. Én is 12-re nem várom, szintén 9.dpo 😊
Nekem ma lett érzékeny a jobb mellbimbóm. Múlt hónapban is hasonlóan kezdődött csak hamarabb (19.cn) és ugye 5nappal nemvárt előtt barnáztam végig amíg meg nem jött. Most 19.ciklusnaptól napi 2 csésze palástfű teát iszom. Barnázásnak nyoma nincs, 24.ciklusnapon halisten. Előző ciklusban a 23.on kezdődött és görcsöltem is kellemetlenül (nem fájdalmas volt). Úgy gondolom valamiért akkor nem tudott megtapadni a babó.
Te mikor tesztelsz először? Én meg akarom várni legalább a 12.dpot. Predictor earlyt vettem tegnap😊
16 vagyok..
Én 10-ére nem várom..
Mi is első babások lennénk 2 év próbálkozás után.
Nekem ugyanazok a tüneteim vannak mint általában mensi előtt.
Görcsöl a méhem sűrűn járok pisilni mellbimbó fájdalom és a levert depis hangulat.
Tehát már biztos is vagyok benne h megint nem sikerült... 😒😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!