Inszem után 12 nappal érdemes tesztelni Predictorral?
Tudom, hogy jobb lenne a 14. napon. A 12. nap hétvégére esik és ha negatív, akkor össze tudom magam szedni mire megyek dolgozni. Viszont ha a 14. napon teszteltek, akkor utána rögtön munkába kell mennem, ahol a kolléganőm amúgy is mindig észreveszi, ha szomorú vagyok és kérdezget mi a baj (kedvességből).
Nyilván nem omlok össze, ha negatív, csak jó lenne pár óra, hogy összeszedjem magam.
Ez volt az első inszem és kb. az első olyan ciklus, ahol reális esélyem van, így lehet, hogy ez most érzékenyebben érint. 2 Predim van, ha az egyik negatív a 12. napon, megcsinálom a másikat a 14. napon, de addigra helyre teszem fejben, hogy valószínűleg nem sikerült. Mit gondoltok?
6-os, és mikor lett pozitív? Amúgy valószínűleg kivárom inkább a 14. napot. Átgondoltam és a negatív mindenhogyan rossz lesz, mindegy mikor csinálom.
5-ös, köszönöm! 😘
7-es, elhiszem, hogy lehet, de egyelőre még nem tartok ott, hogy ennek az elfogadásán kelljen dolgoznom. Amíg nem mondják, hogy itt a vége, nincs többe esély, addig nem nem gondolok erre.
Nekem 10dpon nagyon halványan mutatta. Számoltam a napokat, hogy csináljak később is, hogy erősödik vagy nem.
Döntöttél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!