Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Évekkel ezelőtt volt egy...

Évekkel ezelőtt volt egy orvosi beavatkozásom, amit már utólag bánok, a párom a legelső, akivel érzem, hogy szeretnék közöset, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 7. 14:03
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
100%
Te is akarod a gyereket vagy csak a parod? Itt mindenki segítőkész és adja a különböző ötleteket, de meg csak keresed a kifogast. Nem mindenki hizik a hormonok miatt.
2021. jún. 7. 15:40
 42/62 A kérdező kommentje:
Én is legalább annyira, ha nem jobban szeretném, mint ő. A lombiktól viszont mások rossz tapasztalatai miatt eléggé tartok.
2021. jún. 7. 16:10
 43/62 anonim ***** válasza:
100%
3 lombikost ismertem, egyik sem hízott meg. Biztos szeretnéd azt a gyereket? Edző kérésre tudnod kéne, mivel nyers vissza az alakod. Én konkrétan fogytam terhesség alatt, mert cukros lettem. Na bumm a szülés után gondolom nem egyből mennél dolgozni, ha meg is híznál egy kicsit, pont rendbe szednéd magadat.
2021. jún. 7. 16:10
 44/62 anonim ***** válasza:
100%
Miért terhes edző nincsen? Amúgy párodnak mond meg, hogy el vagy kötve, de akarsz tőle gyereket. Ha ezt nem tudjátok megbeszélni, mi az istennek neked gyerek?
2021. jún. 7. 16:41
 45/62 anonim ***** válasza:
100%

Mas opcio akkor sincs. Vagy orokbefogadas vagy lombik es figyelsz magadra. En egy dekat nem hiztam es tobb ismerosom van aki nem.

Egy ismerosom szedett fel de neki olyan a testalkata.

2021. jún. 7. 16:42
 46/62 A kérdező kommentje:
Tudja a párom, hogy sterlizáltattam magam, sehol nem írtam olyat, hogy ezt titkolnám előle, nem tudom, honnan vetted.
2021. jún. 7. 17:00
 47/62 A kérdező kommentje:
Továbbra sem a terhesség miatti hízassal lenne gondom, hanem a lombikos kezelések alatti hízással, amiből korántsem biztos, hogy lesz baba. Lehet, hogy 5-6. alkalommal vagy még később sikerül csak. Ilyenkor nem szokták a nők hangoztatni, hogy épp lombikoznak...
2021. jún. 7. 17:02
 48/62 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kockazatot be kell vallalnod.

De azert altalaban egy stimulacional osszejon annyi petesejt hogy akar 3-4 beultetes legyen hormonkezeles nélkül.

2021. jún. 7. 17:13
 49/62 anonim ***** válasza:
100%
Jó és mi a kérdés? Gondolom átgondoltad amikor elköttetted magad. Ennek a döntésnek a következménye, hogy, csak lombikkal lehetsz terhes és az is, hogy nagyobb eséllyel elhízol.
2021. jún. 7. 17:42
 50/62 anonim ***** válasza:
100%
Milyen testalkatod van hogy ennyire felsz? A nok tobbsege nem hizik mwg a hormonoktol. Te meg meg sportos is vagy. Szerintem mas oka van hogy kifogasokat keresel
2021. jún. 7. 18:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!