Évekkel ezelőtt volt egy orvosi beavatkozásom, amit már utólag bánok, a párom a legelső, akivel érzem, hogy szeretnék közöset, mit tegyek?
Nem tudhatja, de szerintem úgy van vele, inkább bánja meg ezt, minthogy nem volt hatékony a védekezés (mert ugye semmi sem 100%os) és teherbe esett. Nem vagyunk egyformák, nem kell ítélkezni mások döntései felett, akkorsem ha esetleg utólag megbánták.
Magán úton lombik. Képezd magad kicsit tovább mielőtt belevágtok és míg terhes vagy, tarts terhes tornát, anyukám is ezt csinálta. Ő gyógytornász, és mikor terhes lett, úgy dolgozott majdnem a 40.hétig, hogy terhes tornát vezetett, velük tornászva.
Utána, élvezd egy kicsit a babázást, legyetek otthon, renegenrálódj, fogyj le, és tarthatsz post patrum edzést olyanoknak pl akiknek szétnyílt a hasizmuk, akár babákkal közös edzés.
Majd mikor már úgy érzed itt az ideje, bölcsi, és folytatod a rendes edzői karriered, a hasad változásait nem szégyellve, inkább büszkén viselve, ezzel is erőt adsz azoknak akiknek hasonlóan megszenvedte a terhességet a hasuk.
De mégis mit gondolsz mennyit fogsz hízni? Egy barátnőm jógaoktató volt a terhessége előtt, alatt és utána is. Most egy éves a kisfia ès ugyanúgy néz ki a csaj, mint szülés előtt. Én meg most vagyok 34 hetes, a héten vettem magamnak két cicanadrágot (nem kismamanadrág, teljesen átlagos naci) pontosan ugyanabban a méretben, mint amit eddig is hordtam és jó rám. A terhesség előtti sztreccses pólóimat is simán hordom, pedig a mérleg szerint már tíz kilóval több vagyok, de kb nem is látszik.
Nem is értem miért gondolod, hogy nem dolgozhatsz a szakmádban csak mert terhes leszel. Ez teljesen alaptalan gondolat. Te ráadásul a melód miatt sokat mozogsz, jó kondiban vagy, valószínűleg jól bírnád testileg a terhességet és a szülést is, talàn jobban is, mint az átlag. Aztán a szakmádból kifolyólag gondolom aktív maradnál, le is tudnád fogyni azt a pár pluszt ami feljött. (Mert plusz kilóknak kb a fele az a gyerek+magzatvíz+placenta. És 12 kilónál többet nem is egészséges hízni a terhesség alatt.)
Az eredeti kérdésre már az előbbiek vàlaszoltak, ahhoz semmi újat nem tudok hozzàfűzni, szóval utólag bocs a offért, de tényleg nem értem mi az alapja ennek a gondolatnak, hogy neked most munkahelyet kell váltani egy gyerek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!