Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Évekkel ezelőtt volt egy...

Évekkel ezelőtt volt egy orvosi beavatkozásom, amit már utólag bánok, a párom a legelső, akivel érzem, hogy szeretnék közöset, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 7. 14:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
100%
Lombikkal lehet gyereketek, de az elkotes után mar nincs allami finanszirozott csak maganba lehetséges. Ez kb 1 millio forint, persze fugg attol hogy mennyi gyogyster kell
2021. jún. 7. 14:46
 22/62 anonim ***** válasza:
53%

Nem tudhatja, de szerintem úgy van vele, inkább bánja meg ezt, minthogy nem volt hatékony a védekezés (mert ugye semmi sem 100%os) és teherbe esett. Nem vagyunk egyformák, nem kell ítélkezni mások döntései felett, akkorsem ha esetleg utólag megbánták.

2021. jún. 7. 14:46
 23/62 anonim ***** válasza:
100%
En a masidik stimulacon vagyok tul. Nem hiztam semmit a hormonjaim is rendben vannak, volt par nap ameddig erzekenyebb voltam. Az egyszem mellekhatas a progreszteron miatt megnőtt a mellem. De ezt nem bantam.
2021. jún. 7. 14:49
 24/62 A kérdező kommentje:
Azért az nem úgy megy, hogy egyik napról a másikra teljesen más területen kezdek dolgozni. Edző vagyok, azt tanultam a TF-en, ilyen területen képzem magam folyamatosan. Dietetikus végzettségem nincs, de természetesen tisztában vagyok az alapokkal.
2021. jún. 7. 14:53
 25/62 anonim ***** válasza:
100%
24: pedig sokan rákényszerülnek arra, hogy más területen dolgozzanak. Valamit valamiért.
2021. jún. 7. 14:54
 26/62 anonim ***** válasza:
100%
Szoval szeretnel gyereket de a munkad miatt nem kehetsz terhes? Akkor beranyasag ukrajnaban.
2021. jún. 7. 14:59
 27/62 anonim ***** válasza:
100%

Magán úton lombik. Képezd magad kicsit tovább mielőtt belevágtok és míg terhes vagy, tarts terhes tornát, anyukám is ezt csinálta. Ő gyógytornász, és mikor terhes lett, úgy dolgozott majdnem a 40.hétig, hogy terhes tornát vezetett, velük tornászva.

Utána, élvezd egy kicsit a babázást, legyetek otthon, renegenrálódj, fogyj le, és tarthatsz post patrum edzést olyanoknak pl akiknek szétnyílt a hasizmuk, akár babákkal közös edzés.

Majd mikor már úgy érzed itt az ideje, bölcsi, és folytatod a rendes edzői karriered, a hasad változásait nem szégyellve, inkább büszkén viselve, ezzel is erőt adsz azoknak akiknek hasonlóan megszenvedte a terhességet a hasuk.

2021. jún. 7. 14:59
 28/62 anonim ***** válasza:
93%
Itt inkább azt kell mérlegelni, hogy mi a fontosabb számodra: egy gyermek vagy kockáztatni a tested "épségét" (amit lehet korrigálni és nem is biztos, hogy jelentős változás lesz), s ezáltal a munkádat is.
2021. jún. 7. 15:00
 29/62 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, a 26-os is jó indokot hozott fel. Terhességtől is simán meg lehet hízni brutál módon, felborul a hormonháztartás stb... az mennyiben jobb, mint a lombiktól hízás?
2021. jún. 7. 15:02
 30/62 anonim ***** válasza:
100%

De mégis mit gondolsz mennyit fogsz hízni? Egy barátnőm jógaoktató volt a terhessége előtt, alatt és utána is. Most egy éves a kisfia ès ugyanúgy néz ki a csaj, mint szülés előtt. Én meg most vagyok 34 hetes, a héten vettem magamnak két cicanadrágot (nem kismamanadrág, teljesen átlagos naci) pontosan ugyanabban a méretben, mint amit eddig is hordtam és jó rám. A terhesség előtti sztreccses pólóimat is simán hordom, pedig a mérleg szerint már tíz kilóval több vagyok, de kb nem is látszik.

Nem is értem miért gondolod, hogy nem dolgozhatsz a szakmádban csak mert terhes leszel. Ez teljesen alaptalan gondolat. Te ráadásul a melód miatt sokat mozogsz, jó kondiban vagy, valószínűleg jól bírnád testileg a terhességet és a szülést is, talàn jobban is, mint az átlag. Aztán a szakmádból kifolyólag gondolom aktív maradnál, le is tudnád fogyni azt a pár pluszt ami feljött. (Mert plusz kilóknak kb a fele az a gyerek+magzatvíz+placenta. És 12 kilónál többet nem is egészséges hízni a terhesség alatt.)

Az eredeti kérdésre már az előbbiek vàlaszoltak, ahhoz semmi újat nem tudok hozzàfűzni, szóval utólag bocs a offért, de tényleg nem értem mi az alapja ennek a gondolatnak, hogy neked most munkahelyet kell váltani egy gyerek miatt.

2021. jún. 7. 15:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!