Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Évekkel ezelőtt volt egy...

Évekkel ezelőtt volt egy orvosi beavatkozásom, amit már utólag bánok, a párom a legelső, akivel érzem, hogy szeretnék közöset, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 7. 14:03
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a családban volt így egy nő. Lett 2 fia, elkötette magát. Majd 10 év múlva lett egy új párja, akinek nem volt még gyereke, és akart egyet. A nő elment egy műtétre, visszacsináltatta, rá 1 évre terhes lett, és egészséges kisbabája született.
2021. jún. 7. 15:15
 32/62 anonim ***** válasza:
100%

Én felnéznék egy olyan edzőre, aki felvállalja, hogy az alakja is változott és megküzdött vele, most meg megint bomba formában van. Hitelesebb, mint a fitness cica aki az adott génkészletét kihasználva hideti, hogy "ez mindenkinek megy, ha egy kicsit jobban odafigyel magára".

De gyerrket vállalni sem érdemes, ilyen "könnyebb út" mentalitással, mert a gyerek mellé kell folyamatos küzdelem. Ott nem lesz könnyebb út.

Szerintem egyenlőre nem lenne való neked gyerek, mert fejben még nem vagy ott.

2021. jún. 7. 15:20
 33/62 anonim ***** válasza:
100%
Ha van méhed, szülhetsz is.
2021. jún. 7. 15:21
 34/62 A kérdező kommentje:
Nagyon kicsi az esélye, hogy siekrül visszacsinálni,beszéltem már erről nőgyógyászokkal. Félreértitek, nem félek egyáltalán attól, hogy nem tudnék majd lefogyni. Arról beszélek, amikor még nem vagyok terhes, csak a lombikos kezelések miatt hízok, és ezt senki nem köti csak a legszűkebb környezete orrára, hogy ilyenen vesz részt. A kliensem meg csak azt látnák, hogy ez az edző egyre csak hízik.
2021. jún. 7. 15:22
 35/62 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jobban odafigyelsz magadra a lombik alatt.
2021. jún. 7. 15:25
 36/62 anonim ***** válasza:
94%
Azért az a hízás sem úgy történik, hogy 2 nap alatt +20 kiló. Ha műr feltűnik az első jel, akkor bizony igenis több sport, kevesebb kalória, orvoshoz ellátogatás.
2021. jún. 7. 15:28
 37/62 anonim ***** válasza:
100%

A folyamat a lombiknal. Pl 1jen elkezdodik a stimulacio

14en megtortenik a leszivas. 16an vagy 18an megtortenik a beultetes. Az utoldo ket hetben javasolt a sport elkerülése mivel a megnagyobodott petefeszkek erzekenyebbek es serulekenyebbek. Letelik a ket het aztan tesztelsz. Ha pozitiv mar egy honapos terhes vagy. Ha nem folytathatod az edszest.

A hormontol nem max a taplalkozas miatt hizhatsz.

Feherjedusan kell etkezni szoval szerintem elkerulheto

2021. jún. 7. 15:29
 38/62 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy megy, a helyesen étkezni is tudok, mégis láttam a barátnőm hogy hízott miatta pár hónapon belül 13 kg-ot(azóta már leadta, részben nekem köszönhetően), úgy, hogy ugyanúgy figyelt, mit evett. Persze nem törvényszerű,hogy mindenkinél így van, de benne van mégis a pakliban.
2021. jún. 7. 15:34
 39/62 anonim ***** válasza:
100%
De mivel te már tudod, hogy milyen következménye lehet, előbb tudsz ellene tenni. Azért az a pár hónap az több hónap. Oda kell figyelni, és akkor már az elején el lehet csípni.
2021. jún. 7. 15:38
 40/62 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne vállalj gyereket ha komolyan ennyire a tested a legfontosabb.....

Oda kell figyelni ez a titok

Ha csak a lombik jöhetne szóba és úgyis feljon rám x plusz kg hogy oda figyelek magamra... Hát őszintén le se szarnám

Ha gyereket akarok és főleg így hogy nem lehet természetes úton, nem a testemen problémáznék....

Nem kell neked gyerek

2021. jún. 7. 15:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!