Évekkel ezelőtt volt egy orvosi beavatkozásom, amit már utólag bánok, a párom a legelső, akivel érzem, hogy szeretnék közöset, mit tegyek?
Én felnéznék egy olyan edzőre, aki felvállalja, hogy az alakja is változott és megküzdött vele, most meg megint bomba formában van. Hitelesebb, mint a fitness cica aki az adott génkészletét kihasználva hideti, hogy "ez mindenkinek megy, ha egy kicsit jobban odafigyel magára".
De gyerrket vállalni sem érdemes, ilyen "könnyebb út" mentalitással, mert a gyerek mellé kell folyamatos küzdelem. Ott nem lesz könnyebb út.
Szerintem egyenlőre nem lenne való neked gyerek, mert fejben még nem vagy ott.
A folyamat a lombiknal. Pl 1jen elkezdodik a stimulacio
14en megtortenik a leszivas. 16an vagy 18an megtortenik a beultetes. Az utoldo ket hetben javasolt a sport elkerülése mivel a megnagyobodott petefeszkek erzekenyebbek es serulekenyebbek. Letelik a ket het aztan tesztelsz. Ha pozitiv mar egy honapos terhes vagy. Ha nem folytathatod az edszest.
A hormontol nem max a taplalkozas miatt hizhatsz.
Feherjedusan kell etkezni szoval szerintem elkerulheto
Akkor ne vállalj gyereket ha komolyan ennyire a tested a legfontosabb.....
Oda kell figyelni ez a titok
Ha csak a lombik jöhetne szóba és úgyis feljon rám x plusz kg hogy oda figyelek magamra... Hát őszintén le se szarnám
Ha gyereket akarok és főleg így hogy nem lehet természetes úton, nem a testemen problémáznék....
Nem kell neked gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!