Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Évekkel ezelőtt volt egy...

Évekkel ezelőtt volt egy orvosi beavatkozásom, amit már utólag bánok, a párom a legelső, akivel érzem, hogy szeretnék közöset, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 7. 14:03
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
100%
Közös orvosi beavatkozást? Vagy mit közösen?
2021. jún. 7. 14:08
 2/62 anonim ***** válasza:
100%
Mivan? 😂😂😂
2021. jún. 7. 14:10
 3/62 anonim ***** válasza:
91%
Ha jól sejtem, el lett köttetve a kérdező, de most rájött, h mégis szeretne gyereket...
2021. jún. 7. 14:12
 4/62 anonim ***** válasza:
100%

Gyanítom, vaszektómiáról vagy petevezeték-elköttetésről van szó.

Minél előbb szólnod kell erről a párodnak, és hagyd, hogy döntsön. Ha ő sajátot akar, engedd el.

Az örökbefogadást amúgy még mindig fel lehet hozni.

2021. jún. 7. 14:13
 5/62 A kérdező kommentje:
Bocsi, ha így zavaros volt. Külföldön éltem, ott elvégeztettem egy sterilizációs műtétet, hogy ne lehessen gyerekem. Mostani a párom az első olyan férfi, akinek szülnék, de ugye emiatt nem tudok.
2021. jún. 7. 14:15
 6/62 FoxtrotLidérc ***** válasza:
4%

Értsem úgy, hogy volt egy abortuszod, és amiatt aggódsz, hogy tudsz-e neki gyereket szülni? Ha igen, itt a gyk berkein belül aligha tudunk szakszerű választ adni. Erre a megfelelő szakorvosok valók.

Ha a kérdésed lényege az, hogy fogod-e érzelmi síkon tudni fogadni az anyaságot, illetve bírni fogod-e, akkor a válaszom: IGEN. Eljött a te időd.

Ha inkább az a baj, hogy nem tudod hogy a párod partner lenne a gyermekvállalásban, abban mi nem vagyunk kompetensek. Ez ügyben a párodat kérdezd ki. :)))

7/62 FoxtrotLidérc ***** válasza:
85%
Bocsi! 6-os válaszomat vedd tárgytalannak.
 8/62 anonim ***** válasza:
100%
Örökbefogadás?
2021. jún. 7. 14:20
 9/62 A kérdező kommentje:
Örökbefogadás nem jöhet szóba, hosszú lenne kifejtenem, hogy miért.
2021. jún. 7. 14:24
 10/62 anonim válasza:
100%
#4-es válaszoló jól mondja. Mondd el őszintén, mi a helyzet (előbb-utóbb úgyis kiderül). Amennyire én tudom, lombikkal még próbálkozhatsz, ha a sterilizáció csak a petevezetékeket érintette. Ez nem olcsó mulatság, de legalább van lehetőségetek saját babára.
2021. jún. 7. 14:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!