Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek az LH tesztek pozitívak?

Ezek az LH tesztek pozitívak?

Figyelt kérdés

Ma csinàltam mind a kettőt. A felsőt délután 14-kor (azt hittem nem lesz lehetőségem később), de 17 órakor is meg tudtam ismételni. Azért csinàltam kettőt is, mert még csak a ciklusom 15. napján vagyok, és nekem 19-23. nap körül szokott peteérésem lenni. Szóval meglepődtem, mert érezhetően sok a nyák is, és fájdogàl a hasam is, mint ilyenkor szokott. Nem rég LH tesztezek csak, és elolvastam hogy hogy működik, de azért megkérdezem, hátha itt több a tapasztalatotok: ha ez pozitív akkor holnap várható az ovuláció?

Kedd hajnalban voltunk legutóbb a férjemmel együtt, és tegnap már el is utazott. Szerintetek ebből így lehet valami?

[link]

2021. jún. 3. 17:11
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Jönni fog az a babóca 😍❤️
2021. jún. 29. 07:31
 22/41 anonim ***** válasza:
Majd irok ide, ha idokozbe osszejonne❤️
2021. jún. 29. 11:00
 23/41 anonim ***** válasza:
Sajnos azota se jott ossze! Februarra kertunk meddosegibe teljes kivizsgalast! 13 honapja probalkozunk mar!
2021. nov. 15. 15:22
 24/41 anonim ***** válasza:
Ohh, sajnálom, remélem mihamarabb sikerül a babóca!!!! ❤️❤️
2021. nov. 17. 14:44
 25/41 anonim ***** válasza:

13.honapban sikerult!

[link]

[link] ❤️

2021. nov. 28. 15:07
 26/41 anonim ***** válasza:
Sajnos nem maradt velunk :( ra 4 napra megjott :( a tesztek pedig negativak! Nem tudom mi lehet a baj,de tuti valami nem stimmel!
2021. dec. 5. 11:40
 27/41 anonim ***** válasza:
Sajnálom utolsó! Kívánom minél előbb sikerüljön.
2021. dec. 5. 21:17
 28/41 anonim ***** válasza:

Ohh, én is sajnálom. Pedig barátnőmnek is hosszú idő után úgy jött össze a babó, hogy volt időpontjuk meddőségibe és akkor mindketten lenyugodtak, h na minden rendben lesz és nekik is össze jött, nem kellett menniük, remélem nektek se!

Nekem 8 hetem van vissza én vagyok, aki június végén pozitívat teszteltem, várom már a végét!

2022. jan. 8. 23:14
 29/41 anonim ***** válasza:
Jo egeszseget kivanok nektek es sok örömet ❤️ azota voltunk teljes hormon panelen, ma megyunk petevezeto atjarhatosagira es parom spermajat plusz a mehnyakambolvalo mintat ossze engedik es megnezik, hogy viselkednek! Azota annyi derult ki hogy magas a prolaktinom es enyhe ir-em van!Mai napon kivul meg Januar 17.en megyunk vervetelre!Vegre teljes kepet kapunk a problemarol es remelem konnyen es hamar orvosolni tudjuk ezt! Koszonom aranyos vagy!
2022. jan. 10. 10:13
 30/41 anonim ***** válasza:
Egyepkent, mar attol h kiderult egy resze a problemanak,attol nyugodtabb vagyok, mert vegre megfoghato a problema!örülok,hogy elkezdtuk a vizsgalatot,Remélem mas, esetleg nagyobb problema nem lesz!Úgy várjuk már mi is hogy gyermekunk lehessen! ❤️
2022. jan. 10. 10:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!