Szerintetek ezek már pozitívak? Lh tesztek - a piros csíkos 20-as érzékeny, a zöld csíkos pedig 25-ös
Néha beszúr a bal petefészkem, a hőm 1 tizeddel alacsonyabb csak mint eddig
36,35 helyett 36,20.
A piros 20-as már pozi. Tehát ma pozi nap van, de ez holnap derül ki, ha negatív lesz. Nekem a 25 sose lett pozi, mert annyi lh nincs bennem :D Lehet nálad is ez van, ami nem jelent bajt, hiszen 15 felett már van ovu, ezért van 15-ös teszt is belőle. Azért még a kövi napokban tesztelj, gondolom mindkét érzékenységűvel próbálod, hogy lásd melyik jó neked :)
Hajrá, ha már biztos az eredmény mutasd meg nekünk a teszteket :)
Rendben jelentkezek!:)
Aprilis 14-en vagyis 9 napja jott meg, azota tesztelek, sajnos nem tudtam egyforma teszteket venni, hol egyik fajta hol a masik nem volt:( De feltoltom az eddigi tesztekrol a kepeket napok szerint, hátha ez így többet mond:) amúgy másnak is volt ilyen halvàny sàv az lh teszten amit nagyítóval lehetett csak kivenni? Vártam hogy legalább 1 mm-es egységes színű sáv jön ki, ehelyett egyes teszteken alig egy hajszálnyi a piros vonal:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!