Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért fáj, és piros csíkos a...

Miért fáj, és piros csíkos a mellem alatt a bőr?

Figyelt kérdés

Estére a bal mellem alatt fájdalom és szinte sebszerű piros, barnás csíkok vannak, mintha beütöttem volna, fürdés után még jobban fáj. Krémezem minden nap.A melltartóm viszonylag új, mert 2-3 hete vettem, mert a 85-s mellem 2 számot hízott, de akkor nem fájt még.

Jelenleg a 18. hétben vagyok, meddig hízik még a mellem?

2012. ápr. 26. 07:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt. 85 B-vel kezdtem a terhességet.

Én úgy oldottam meg, hogy sportmelltartót vettem a terhességre és a vége felé pedig kismama melltartót.

10 hónapos a lányom és 90 F melltartó jó csak ..

2012. ápr. 26. 08:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki, kirepedt a bőröd. Sajnos ez ellen semmit nem tudsz tenni. Majd idővel elhalványodnak a csíkok.
2012. ápr. 26. 08:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Vagy bőrgombásodás is lehet. próbáld meg a canestent, ha az sem segít, akkor szaladj el a bőrgyógyászatra.
2012. ápr. 26. 08:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a hasamon fájnak a striák, olívaolajjal kenegetm. Jobban használ, mint a spéci kencék.
2012. ápr. 26. 09:40
 5/6 anonim ***** válasza:

én világ életemben lapos voltam, mint egy deszka. amióta viszont terhes vagyok akkorák a melleim, hogy mindenkinek az tűnik fel először, hogy mennyire megbögyösödtem. nem is csoda, hiszen 75B-ről indultam és most 90C-t hordok! gondolhatod.. :)

bár én már a 24. hétben vagyok, de jó ideje ekkora. és a lila csíkok nekem is ugyanúgy jelen vannak. megrepedt a bőr a gyors növekedés következtében. a fájdalom nem tudom miért lehet, nekem nem fáj, csak viszket. az is csak akkor, amikor megszabadulok a melltartó fogságából. na de ennyit igazán megér a dolog, nem? :)

boldog babavárást!

2012. ápr. 26. 09:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. 1-2napja hanyagolom a melltartót és jobb lett. Sportmelltartót én is próbáltam, de túl kemény és szoros volt, így nem vettem. Most a kínaiban kapható derékmelegítőt alakítom melltartópántokkal toppá.Éjszaka is ilyenben alszom, mert húzza a gravitáció a mellemet.
2012. ápr. 28. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!