Miért fáj, és piros csíkos a mellem alatt a bőr?
Estére a bal mellem alatt fájdalom és szinte sebszerű piros, barnás csíkok vannak, mintha beütöttem volna, fürdés után még jobban fáj. Krémezem minden nap.A melltartóm viszonylag új, mert 2-3 hete vettem, mert a 85-s mellem 2 számot hízott, de akkor nem fájt még.
Jelenleg a 18. hétben vagyok, meddig hízik még a mellem?
Nekem is így volt. 85 B-vel kezdtem a terhességet.
Én úgy oldottam meg, hogy sportmelltartót vettem a terhességre és a vége felé pedig kismama melltartót.
10 hónapos a lányom és 90 F melltartó jó csak ..
én világ életemben lapos voltam, mint egy deszka. amióta viszont terhes vagyok akkorák a melleim, hogy mindenkinek az tűnik fel először, hogy mennyire megbögyösödtem. nem is csoda, hiszen 75B-ről indultam és most 90C-t hordok! gondolhatod.. :)
bár én már a 24. hétben vagyok, de jó ideje ekkora. és a lila csíkok nekem is ugyanúgy jelen vannak. megrepedt a bőr a gyors növekedés következtében. a fájdalom nem tudom miért lehet, nekem nem fáj, csak viszket. az is csak akkor, amikor megszabadulok a melltartó fogságából. na de ennyit igazán megér a dolog, nem? :)
boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!