Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire valószínű, h párom...

Mennyire valószínű, h párom terhes? Mensi utolsó két napján szexeltünk. Az egyiknél beleélveztem. Kábé 5 nap telt el. A negyedik napon fáradtságra panaszkodott ma az ötödik napon lázas lett. De ő azt mondja a stressztől.

Figyelt kérdés
Szerintem terhes lehet. Mennyire valószínű szerintetek?

2021. máj. 23. 16:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

Köszi a kedves üzeneted, nagyon ügyes vagy, hogy ezt meg tudtad fogalmazni. Gratulálok! 😊

Akkor ha azt írom, hogy tuti, hogy terhes, akkor már nem küldesz el, csak azért mert én azt írom, amit hallani akarsz? Vagy hogyan működik ez a fejedben?

2021. máj. 23. 19:05
 12/19 A kérdező kommentje:
Igazaból nem tudom ki vagy, mert hát páran írtak okosságokat. Köszönöm a gratulációt is, kedves tőled. Nyilvánvalóan azért kaptad azt a választ, mert arra szolgáltál rá. Hiszen, ha valaki nem tud tiszteletteljesen írni az ne várjon mást. Véleményekre voltam kíváncsi. Nem kértem se okoskodást se sértegetést. Úgyhogy köszönd magadnak bárki is légy. Szép estét Neked!
2021. máj. 23. 22:04
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

Még ennyi ostoba embert de komolyan

Szex helyett nem lenne jobb egy biológiai könyv?

2021. máj. 23. 22:25
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kerdezo ! Mivel menzesz utolso ket napjan voltatok egyutt ,kicsi a valoszinusege a teherbe esesnek.A peteeres normal esetben kb 10-14 nap kozt van,de ez persze valtozo,de nem hinnem hogy mensi utan annyi idon belul lett volna peteerese hogy a spermiumok meg eletkepesek lettek volna.Ha megis valamilyen uton modon ez igy tortent volna ,nagyon koraiak lennenek 5 nap utan a tunetek,aktus utan legalabb ket het mire megtortenik a beagyazodas,a beagyazodas utan elkezd termelodni a hcg es ez okozza a terhessegi tuneteket,ezt mutatja ki a teszt is.Ha a kovetkezo menstruacio kesik ,akkor erdemes tesztet is csinalni .Itt ennyi informaciobol senki sem fogja tudni megmondani neked,es masnak sem h tuti teherbe esett-e az illeto ,es csak szet szivatnak...remelem tudtam segiteni
2021. máj. 23. 22:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt írtam én is. Két példa:

- 24 napos ciklus, 10 nap körül van az ovuja (átlag luteálissal számolva mondjuk), és tegyük fel, hogy 7 napig menstruál a barátnője, a hetedik napon nem védekezik. A három nap simán meglehet a spermiumoknak odabent. Így necces, de tünet még nem lehet.

- 30 napos ciklus, az egyszerűség kedvéért megint átlag luteálissal számolva, 16. nap van az ovulációja a barátnőjének. Kilenc nap különbségnél elhanyagolhatóan kicsi az esély.

Ezért írtam, hogy kevés az infó. A tájékozódást pedig arra írtam, hogy 5 nappal az aktus után nem lesz semmi terhességi tünet. A láz pedig amúgy sem az.

#2 és #11 voltam.

2021. máj. 23. 22:40
 16/19 A kérdező kommentje:
28 napos ciklus felénél szokott lenni az ovulációja. De hiába tudjuk ezt a tényt. Bármelyik nap lehet spontán peteérés. Szóval hiába adok meg több infót.
2021. máj. 23. 23:05
 17/19 A kérdező kommentje:
Elvileg 4-e körül ovulál
2021. máj. 23. 23:11
 18/19 anonim ***** válasza:
81%
Akkor ha ezeket te is ennyire tudod, miért nem védekeztetek?
2021. máj. 23. 23:22
 19/19 anonim ***** válasza:
86%
Mert ahoz nincs elég esze...
2021. máj. 23. 23:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!