Miért húzhatja a nőgyógyászom a petefeszek endometriozisomnal a műtétet?
A tumorok néha nagyon kiszámíthatatlanul tudnak viselkedni.
Nem az orvost akarom védeni, teljesen igazad van hogy fel vagy háborodva és dühös vagy! De úgyse nagyon tudsz mit csinálni, várd meg a tunormarkert. És ha valóban felmerül ez alapján hogy rosszindulatú, akkor tényleg egész más kezelési stratégia kell.
Talán tényleg a meddőségi lenne a megoldás. Ahova én járok, ott bármilyen műtétet igénylő dolog miatt elhajtanak a területileg illetékes kórházba. Adnak persze beutalót, de a műtét idejét már úgyis a kórházi orvosnak kell meghatározni.
Persze gyereked lehet egy petefészekkel is. Rengeteg nőnek nem működik mind a kettő ugyanakkora hatékonysággal.
Itt tényleg az a kérdés, miért nem kommunikálsz normálisan az orvossal vagy ő veled. Ha tumor markert ker, ki akarja zárni a rosszindulatú daganatot. Amíg nincs a kezében nem fog kiírni semmire. Ha felmerül a rosszindulatú daganat akkor megint teljesen más a kérdés. Mert akkor biopszia, ct/Mr stb. És akkor már nem is az lesz a kérdés, hogy mikor lesz gyereked. Mert pl ha kemo kell akkor úgy tudom csak a lombik marad ilyenkor előre fogyasztanak le petesejteket, amiket a gyógyulás után tudnak beültetni. Szoval a leírtak alapján egyáltalán nem is csak egy “szimpla kis” endometriozis mutetrol beszélünk hanem sokkal összetettebb dologról. Így nyilván ha nem is az lenne a helyzet, ami most megy az eüben, akkor se írna ki hipsz-hopsz egy műtétre.
És ne haragudj de en nem is értelek. Ebben a helyzetben amit te írsz engem baromira nem a gyerek foglalkoztatna hanem hogy velem mi lesz.
Reméljük valóban csak egy ciszta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!