Túlgondolás lenne?

Figyelt kérdés

Múlt héten, amikor megvolt, akkor az utolsó előtti napján a menstruációmnak (tehát éppen megvolt), nem csináltunk semmiféle behatolást, csak odadörgölte hozzám a barátom a nemiszervét, és éreztem, hogy tiszta előváladék lettem, de direktben nem mehetett belém, mert csak a csiklóm körül ért hozzám. Utána próbáltam rögtön kimenni és letörölni, hogy elkerüljek minden rosszat.

Előtte egy fél órával a zuhanyzóban elment, de aztán megmosakodott.

Van esélye így, előváladékkal, érintkezés nélkül, menstruáció végén a terhességnek, vagy túlgondolom?

2021. máj. 6. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Túlgondolod.
2021. máj. 6. 19:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azta
2021. máj. 6. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Behatolás nélkül mégis hogyan lehetnél terhes? A spermiumok nem másznak fel a hüvelyedbe maguktól. Nem véletlenül spriccel a cucc, és nem véletlenül hosszú egy farok. Baromi nagy csoda lenne ha ennyitől teherbeesnél. Az előváladék még ha be is hatolt volna nagyon kevés spermiumot tartalmaz, ha egyáltalán épp tartalmaz. Nem könnyű tőle teherbeesni. A megszakításos együttlétből azért lesznek babák, mert egyszerűen idő előtt eldurrannak a pasik, és ráfogják erre a bizonyos előváladékra. Csakhogy a kettőnek semmi köze egymáshoz. Jobban hangzik, hogy "biztos az előváladék volt" mint az, hogy "nem tudtam tartani és kicsit belédmentem, bocsika".
2021. máj. 6. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nála voltál és a zuhanyzoban verte ki magának? Ez azért elég gáz 😅
2021. máj. 6. 21:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A 3-as szépen leírta. Több éves kapcsolatban szinte csak megszakítással védekeztünk. Egyszer sem sikerült teherbe esnem ez alatt. És nem vagyunk meddők, mert mikor babát akartunk rögtön terhes lettem. A te eseted abszolút csak túlgondolás. A közelében nem jártál a teherbeesésnek.

Figyelem! Megszakításos módszert ne alkalmazzák olyanok, akiknél nem férne bele, ha becsúszik egy baba, mert a pár férfi tagja véletlenül nem tudta tartani magát!

2021. máj. 7. 19:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!