Teherbe estem! Nagyon félek,tudtok orvost aki elvállalná az abortuszt? Szüleimhez nem fordulhatok, anyukám megfojtana! Hallottam, hogy sok koffeintől, emelésektől, meg ha bevered a hasad elmehet a baba! Van valami más módszer is?
Figyelt kérdés
2008. dec. 6. 14:07
21/28 anonim válasza:
naa...nyugi... gondolom, kedves ideges válaszoló, hogy te egy felnőtt ember vagy. könyörgöm, nézd meg akkor akérdező korát, ő meg még gyerek, akkor csoda, ha gyerekesen viselkedik? Egy gyerekkel türelmesnek kell lenni mert igen, kérdezhet rengeteg butaságot, de erről nem csak ő tehet hanem a szülei is, akiknek az lett volna a dolguk hogy felvilágosítsák az ilyesmiről. én nem vagyok se felnőtt(csak jogilag), se gyerek, azt hiszem épp a köztes állapotban vagyok, mégis vannak kérdéseim, amik talán bután hangozhatnak. pl. nem tudom, mi az az álterhesség, pedig mamám épp ma említette, hogy talán nekem az van. Ugyanis gyógyszer szedése mellett, rendszeres menszes mellett terhességi tüneteket produkálok. Ha kiderülne, h mégis ténylegesen terhes vagyok, senki nem hinné el, h tényleg baleset, és nem a felelőtlenségemből fakad. Miért nem lehet elhinni, h vki nem akar magának ártani, és véletlenül történt meg a baj védekezés mellett? Nem kell egyből elküldeni senkit a pics..ba, meg meg kell próbálni megérteni... a kérdését elkeseredettségből tette fel. Olyasmi volt ez mint az öngyilkossággal fenyegetőzők, egy kis figyelmet akart, tanácsokat, hátha erőt meríthet belőlük...
22/28 A kérdező kommentje:
Nem is ez volt a célom, hogy megmondjam a magamét...kérdést tettem fel, mert segítséget szerettem volna! ÉS nem fogom eltűrni, hogy egy teljesen idegen nő ...nevezzen! Leírtam 3 éve vagyok ugyanazzal a fiúval és nem történt még ilyen, szóval szerintem ellehetne hinni, hogy tényleg baleset volt! Arról, hogy neki nem lehet gyereke nem tehetek, ne rajtam vezesse le, hogy véletlenül összejött! ÉS még egyszer elmondom, azt mondtam, hogy hallottam ilyen dolgokat, és, hogy van-e más megoldás( az abortuszon kívül). És érdekes rajtad meg a másik kommentálón kívül, mindenki elküldte melegebb éghajlatra azt a nőt! Szóval nem értelek titeket...de nem is akarlak, és normális véleményeket kértem és mint láthatjátok az előző oldalon van aki nem írt túl jót vagy szépet..mégis elfogadtam és nem tettem szóvá mert NEKIK igazuk volt! Viszont a ti szánalmas véleményetekre nem vagyok kíváncsi, ha nem tudod felfogni amit 3x leírtam már akkor tudlak sajnálni! És ha kérhetem ide ti ketten többet ne írjatok!
2008. dec. 10. 17:21
23/28 A kérdező kommentje:
És aki a mai 11.12es kommentet küldte megszeretném köszönni! Ő megértette a kérdésem lényegét és még a válaszával is segített! És lehet buta dolgokat mondtam, hogy hallottam ilyenről, de még nem voltam ilyen helyzetben!
2008. dec. 10. 17:26
24/28 anonim válasza:
Először is, te is megtanulhatnál olvasni!Én abszolút nem áltam a nő mellé,sőt!Én is elítélem azt,ha valaki látatlanban ilyen durva dolgokat ír!Még az ellenségemnek sem kívánnék olyant,hogy ne legyen gyereke!
És nem ítéltem el azt sem,hogy teherbe estél!Olvasd vissza a válaszaimat,és magad is láthatod!
Én csak azt a kérdést tettem fel,hogy miért kérdez valaki ilyen durva dolgokat,amiket te írtál,ha semmi terve vele?Én csak ennyit tettem,mire te elkezdtél személyeskedni,meg hogy én menjek a ..
Tehát én senki mellé,és senki ellen nem álltam!
25/28 A kérdező kommentje:
De nem kérdeztem, csak mondtam , hogy hallottam róla, az nem egyenlő azzal, hogy nekem most ez a tervem!
2008. dec. 11. 09:14
26/28 anonim válasza:
Vetesd el ezt a gyereket szerintem....ha még lehet.A kommentjeid alapján még te is egy gyerek vagy, tönkretennéd a saját meg a baba életét is....Azt a nőt,aki beszólt neked elítéled,de aki azt írta,reméli soha nem lehet gyerek annak a nőnek, azt nem ítéled el?Szerinted jó, hogy ilyen stílusban küldte el "melegebb éghajlatra"???Azzal egyetértesz?Ha egyetértesz, szted jó anya lenne belőled?gondolkodj el ezeken a dolgokon....
27/28 anonim válasza:
Szóval ilyen dolgokkal nem épp illedelmes dobálozni,h valakinek ne legyen gyereke.Mert aki azt irta másra annak vagy nincs,vagy nem szereti a gyerekeket.Mert egy baba a legcsodálatosabb dolog a világon.Ami tudod h belőled és a kedvesedből van.
28/28 anonim válasza:
Egy kis segítség: Sürgősségi fogamzásgátlás ambulanciák az ország bármely pontjáról a 06-30-303-0456-os telefonszámon érhetők el. Persze itt már nem fogamzásgátlásról van szó, de ennek ellenére tudnak neked segíteni, ha felhívod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!